anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singura care a observat ca pe TPU sunt foarte multi oameni care sunt atat de nemultumiti de ei insisi incat se iau de bietii copii care pun intrebari aici? Cat de redus mintal trebuie sa fii sa te certi cu un om ascunzandu-te in spatele unui ecran de calculator pe un cont anonim. Adica e aiurea, e un site care sa ajute adolescentii in principiu. Ei sunt cei care se pierd sa zic asa, da voi astia peste 18 ani ce mai cautati aici fratilor? E clar ca aveti o problema in primul rand cu voi, apoi cu restul. Ok, aveti nevoie de inerventii, asta nu inseamna ca aveti dreptul sa ii jigniti pe restul doar pentru ca sunteti voi complexati happy. Atat am de spus. O seara frumoasa in continuare pentru cei care nu s-au simtit pentru ca nu au de ce, iar restul, mergeti la psiholog.

17 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Fiecare cu mentalitatea lui şi cu cei 7 anul de acasă.

| Wehrmacht a răspuns:

Nu sunt toti asa...cu toate ca vad pe site-ul asta o moda de a intreba "cati ani ai" sau oameni care te trimit la scoala, care se contrazic singuri si alte feluri de oameni penibili.Pur si simplu nu se pot abtine.Mai ales la D/S.

| PerfectInsanity a răspuns (pentru Wehrmacht):

Nici nu am afirmat ca sunt toti asa

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Aşa şi?
Pe curând!

| PerfectInsanity a răspuns (pentru PedoBarbie):

happy Daca atat aveai de spus nu mai pierdeai timpul sa scrii comentariul. Imi pare rau daca te-ai simtit la ceea ce am scris eu mai sus.
Nu o sa iti zic pe curand pentru ca daca ne mai intalnim nu va face nimic. Nici macar placere happy
Pa

| RobertMoon a răspuns:

Nu e prea frumos sa jignesti din spatele unui calculator, dar fac pariu ca 99% dintre acestia intr-un mediu non virtual nu se comporta asa, iar cei cu intrebarile o fac de curiozitate pentru a afla mai multe lucruri. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce ne-a facut asta mica, offf, is numa' frustrari.

| spaghetty a răspuns:

Sincer cate intrebari de "noob" am pus si nimeni nu mi-a spus "cati ani ai copile" "unde ai facut scoala" s.a.m.d. TPU nu este facut doar pentru noi este facut pentru TOTI.Da-ti seama daca astea mari care sunt trecuti prin viata nu ar mai fi pe TPU nu ar mai fi cine stie ce site-ul asta.Nu sunt de acord cu tine scuzesad

| PerfectInsanity a răspuns (pentru spaghetty):

Pai m-ai inteles gresit. eu ma refeream la cei mari care se iau de noi si ne jignesc happy nu la cei care ajuta

| MrSoapte a răspuns:

Gresit

Răspuns utilizator avertizat
| georgedanielc a răspuns:

TPU nu este numai pentru copii si este pentru Om in general, daca uni oameni nu-s oameni nu te supara dar nu ai cum sai schimbi, padure fara uscaciuni nu exista

| GoddessMaui a răspuns:

Aia se numesc frustrati. Dar sunt destui care intra doar sa-si bata joc de altii, eu mai rad de astia mari peste varsta mea si o cam merita, ba chiar mi-as fi dorit sa le rad in fata, pacat ca stau departe... mi-e dor de vechiul meu hobby sad

| PerfectInsanity a răspuns:

laughing multumesc

| AndreeaCF a răspuns:

Am vazut si eu...este trist. Exact la acelasi lucru ma gandeam si eu ieri. Sincer, cred ca inainte de a-si face cont aici, site-ul trebuie sa faca fiecaruia un test psihologic.
Numai bine!

| bya2000 a răspuns:

Ai foarte mare dreptate!

| ChokoX3 a răspuns:

Eu sunt perfect de acord cu tine, dar nu sunt numa de aia mari, mai sunt si de astia pana in 17 anihappy
Sincera sunt noua aici dar am vazut cateva chestii de genustraight face

Întrebări similare