O sa ne dam cu toti duhul pe TPU,singuri si totusi pe o retea sociala,viata e ironica,suntem otraviti peste tot cu retele sociale dar singuri,nu trebuie sa urmezi nici un tipar social, dar avem cu toti nevoia de socialzare si tu iti vei gasi si eu si toti, totul cere timp, totul, asta nu intelege lumea, totul cere timp
Sunt uimit cat de bine m ai descris si mi ai deschis putin mintea, jur sunt uimit...
țigăncile ar accepta asta, si sunt si mai loiale decât romancele si mai cu inimă.
Meseria ta de chelner nu are de aface cu siguratatea ta. Suntem pe primul loc in europa la somaj voluntar, oameni care nici nu se duc la scoala nici la munca. Oameni cu varste cuprinse intre 18-45. Procentul este extrem de mare, 25%, din care 18% sunt femei. 18% inseamna cam vreo 2milioane de femei care nu au scoala, nici nu se duc la mumca, iau ajutor social. Pai scuza-ma dar una de genul asta, nu ar putea sa rada de tine ca esti chelner, cand ele nu produc un leu si nu au nici facultate. Apropos stiai ca suntem nr1 la single moms? Nr 1 video chat/only fans? Nr 1 la avorturi? Cat despre faza cu parintii, daca iti faci o iubita si vrei sa te muti cu ea, atunci ar fi bine sa va mutati in chirie, pentru ca aveti nevoie de intimitate. Relatiile sanatoase sunt alea in care ambii parteneri participa la bugetul si cheltuielile familiei. Nu tu sa tragi ca un caine si ia sa stea cu degetul in fund. Sa fi chelener, sau orice alta meserie nu este rusine sau mai stiu eu ce. Mi se pare ridicol ca cineva sa rada de tine pe morivul asta, mai ales ca nu toti ne nastem egali si nu toti avem aceleasi oportunitati in viata.
Pai sa fim seriosi ce femeie vrea pe unul care la 28 ani sta cu mami si nu vrea sa se mute de acolo?
De cat sa te resemnezi mai bine te schimbi.
In mod normal daca iti permiti sa platesti chirie, utilitati, mancare, divertisment, si sa mai ramana ceva bani de buzunar, atunci nu vad rostul in a mai sta la parinti. Indiferent daca e sau nu o vila. Adica e de inteles daca inca esti in gaura cu doua sau macar una din cele mentionate de mai sus, pentru ca nu poti sa stai in chirie si sa nu ai ce baga la mat.
Plus ca in mod inconstient depinzi de parintii tai cand vine vorba de orice decizie iei, fara sa-ti dai seama, pentru ca stai cu ei mereu. Tocmai de aceea zic multe ca nu se vede intr-o relatie cu tine.
In privinta job-ului, cea de ospatar e una pentru tineri si nu implica un viitor, decat daca planuiesti sa avansezi in acel restaurant cu timpul ( de la ospatar la bucatar, manager, etc. ). Sau daca lucrezi ca ospatar la un milionar/miliardar. Doar atunci merita job-ul.
Deja sunt doua red flag-uri mari si late ce resping majoritatea femeilor.
De schimbat te poti schimba oricand doresti, nu e niciodata prea tarziu. Mai ales ca ai 28 de ani, nu 38.
Alții stau cu părinții și la 40 de ani și pe lângă asta îi și bat. Ai timp să te muți, să-ți faci și iubită. Nu ai omorât pe nimeni, nu mai îți face griji. Și eu îmi fac griji aiurea. O să vină și vremea ta.
Nu contează că lucrezi ca ospătar. E un loc de muncă normal. Nu e ca și cum lucrezi ca gunoier sau la spălat veceuri publice.
În zilele în care le ai libere, poți să mai faci Bolt(dacă ai permis de conducere) pentru niște bănuți în plus.
Și ele de ce crezi că stau singure? Că le-au cumpărat părinții garsoniere/apartamente.
Nici atunci nu vedeai un avocat să se căsătorească cu o menajeră stai liniștit. Logic că sunt vremuri diferite, dar la bază e aceeași chestie, oamenii vor să fie în relații cu oameni măcar la fel de bine pregătiți financiar, emoțional și profesional.
Tine minte! Viata este plina de nepravazut. Si cat ai tu impresia ca esti mai sus sau mai inteligent decat altii, intr-o zi poti sa cazi sa ajungi mai rau decat un chelener sau un muncitor pe 2000 ron. Sper sa nu te confrunti niciodata cu realitatea in care se afla majoritatea romanilor. Sa nu sti cum este la 20 de ani sa fi nevoit sa platesti facturi, sa iti cumperi mancare, sa iti cumperi haine, sa tragi de tine in fiecare zi ca sa supravietuiesti. Cam asa este la noi astia cu mentalitate de sarac. Sunt sigur ca parintii te te vor sprijini din plin la facultate, sa iti cumperi casa si masina. Nu te cunosc, nu am nimic cu tine si sper sa iti mearga totul ok. Dar ti-am spus viata e plina de neprevazut chiar si pentru voi astia care va uitati de sus la altii.
La 28 de ani ești ospătar și stai cu părinții, nu ai nici o șansă să găsești una să te vrea.
Nu faptul ca ești ospătar e problema principala ci faptul că tu nu ai pic de ambiție sa realizezi ceva în viața la aproape 30 de ani ar trebui să fi de mult mutat de acasă să fi pe picioarele tale nu sa stai cu mami și tati știu ca e comod asa ca ai masa, casă, menajeră (mama) pe scurt te doare la bască de viață ca te țin ai tăi bine mersi și atunci de ce ai renunta ca doar nu ești prost să trebuiască să te descurci singur! Dacă vrei sa ai o relație mutate de acasă să ai un loc al tău nici o femeie întreagă la minte nu o sa vrea sa stea în casa altcuiva sa fie la cheremul lor sa nu poată mișcă un pai fără acordul lor și sa nu aibă un pic de intimitate!
Am intrat un pic pe profilul tau si observ ca inca stai cu parintii. Si nu cu mult timp in urma intrebai lumea cum sa faci si tu sa ai succes pe insta si pe tiktok. Ceva imi spune ca inca nu ai ajuns la nivelul ala de boss de boss, barosan de barosan. Cred ca inca stai toata ziua in casa si te certi cu lumea pe TPU. In fine nu mai stau la polemici cu tine, ca sunt ca orice prost...la munca. Na atata s-a putut. Hai, te pup bossule. Succes in afaceri.
N-ai facultate, nu știi să scrii corect, refuzi să faci un curs de calificare, că na tu nu lucrezi tu cu tot săracul și mai ai și un limbaj care lasă de dorit.
Rămâi cu YT shorts, să vedem cât timp îți mai merge.
Are foarte mult timp liber. Asa este cand esti antreprenor. Iti dai seama ce greu este sa iti plateasca parintii facturile, aa te tina la scoala, sa iti dea bani de buzunar. Eu totusi il il admir pentru ca desi este mare boss, totusi vorbeste si cu noi, prostii si sclavii.
Îmi pare rău că ți se întâmplă asta. Și eu cred că este greu spre imposibil să găsești iubirea adevărată în vremurile noastre, când principiile morale sunt anomalii ori deprinderi învechite. Eu am hotărât de multă vreme să rămân singură pentru totdeauna, dar numai fiindcă am constatat că îmi este mai bine așa decât în brațele unei făpturi nepotrivite. E ca și cum aș înflori de una singură, iar alături de altcineva m-aș veșteji. Totuși, tu, dacă vrei o familie, nu mai deznădăjdui atât, eu sunt sigură că ți-a fost hărăzit și ție un suflet special. Există și femei decente, demne, care știu să ofere iubire infinit mai mult decât li se oferă, pur și simplu pentru că nu pot iubi altfel, ci se abandonează întru totul, cu toată ființa, în brațele celui iubit. Până o găsești, însă, bucură-te de timpul pe care îl ai la dispoziție doar pentru tine și încearcă să evoluezi spiritual până când îți vei iubi propria tovărășie. Eu găsesc că e minunat privilegiul de a te simți liber. Cel puțin până la bătrânețe, când va trebui să inventez un mecanism prin care să-mi aduc cana cu apa la pat fără să-mi mișc oasele ponosite, fiindcă pisoii nu-mi vor fi de folos atunci. Haide, nu mai fi tristuț, ai răbdare și totul se va așeza frumos, vei vedea. ☺️
Nu aș pune problema într-o extremă cum ai pus-o tu. Dacă e ospătar poate câștiga si el 4-5000 lei Nu există limite, problema e că nu trebuie să rămâi un ospătar la un restaurant din fundul satului, poți evolua să ajungi pe vase de croazieră sau la case regale unde această muncă este bine văzută și respectată. Problema este că nu a evoluat.