Eu chiar am intalnit o astfel de batrana acum un an, prin octombrie, dorea sa tina in gazda o fata mai mult pe gratis in Bucuresti, fiindca era singura si se plictisea dupa ce spunea ea, plus ca era cam bolnava si nu pretindea decat ca fata sa-i faca curat, cumparaturi si s-o ajute la gatit, in rest nu avea niciun fel de restrictii.Ma intrebase pe mine daca accept, dar nu aveam nevoie.
Cred ca se mai pot gasi astfel de persoane, sunt multe batrane singure care ar aprecia ajutorul si nici nu ti-ar lua mult, eventual te-ar pune sa platesti ceea ce consumi.
Incearca in ziare, la rubrica anunturi daca nu ma insel sau da chiar tu un anunt, pe internet nu stiu daca vei gasi.
Mult succes, pa-pa!
Asta e jumatate de problema! Intregeste-o, cautand ziare locale care poate au talon de mica publicitate gratuita, si scrie si tu acolo tot ce ai scris si aici, si asa vei avea si mai multe sanse!
Sau, te mai poti duce la vreo Casa de ajutor reciproc a pensionarilor, cu fluturasi facuti deja la calculator si xeroxati, pe care sa-i oferi si sa intrebi daca nu stiu pe cineva interesat, asigurand ca esti cuminte, linistita, serioasa, nu fumezi, etc.
Success!
Draga mea, desi n-ai precizat, stiu ca esti studenta la Iasi. Cunosc vreo doua batrane singure, pe care as putea sa le intreb, daca vrei, dar cred ca ar trebui sa discutam ceva mai multe detalii. Cu prietenie!
Cel mai indica ar fi sa cumperi ziarul si sa te interesezi bine care sunt cunditiile batranei. Un an nou universitar cat mai bun.
Stiu un pensionar pervers care ar vrea sa primeasca o studenta in gazda. ce zici?