Eu n-am avut parte niciodata de Craciun alaturi de toata familia. Ai mei se cearta din orice, aproape zi de zi. La fel din cauza banilor. Ma puneau pe mine sa imi caut de munca si sa aduc si eu bani in casa desi eu nici nu terminasem liceul pentru ca ne-am mutat destul de departe si a trebuit sa renunt. Pana la urma am muncit putin. Mai mult de gura lor. Acum in sfarsit am terminat liceul, sunt pregatit sa dau bac-ul si sa ma angajez ca sa pot trai pe spatele meu si sa nu-mi mai scoata ochii ca traiesc pe banii lor si sa fac dupa cum imi dicteaza ei. Eu ca baiat m-am impus si m-am certat urat cu ei de fiecare data cand ma simteam neindreptatit. Nu prea mai ai ce sa faci in privinta trecutului. Eu unul dupa un trecut in care am fost "zguduit" am devenit mai puternic. M-a intarit tot ce s-a intamplat in trecut. Deci nu am regrete. Chiar daca nu am avut o familie unita, n-am avut parte de niste parinti model. Mi-au facut viata un calvar dar merg mai departe Nici tu nu mai ai ce sa faci in privinta trecutului. Dar poti sa faci ceva in viitor. Poti sa ai parte de o familie a ta. Unita si frumoasa asa cum ai visat. Daca nu vei face greselile parintilor tai si ai invatat ceva din trecutul tau, atunci vei stii ce trebuie sa faci si ce sa nu faci de acum incolo. Deci nu regreta trecutul Pentru ca tot ce a fost, a fost ca sa te intareasca. Incearca sa termini tot ce ai de terminat (liceu/facultate) si fa cumva sa iti fie mai bine pentru tine, sfatul meu ar fi sa ii lasi in certurile lor si sa iti vezi de viata ta.
"Stii ca viata-i nedreapta, orice problema o sa treaca, nu intelegi macar incearca, daca nu fa-ti bagajele si pleaca." Kepa
Spune părinților tăi asta! Zi-le că vei pleca dacă nu se va schimba atmosfera, chestii de genu'.
De ce nu ii spui toate chestiile astea prietenului tau? Este adevarat, si eu am avut momente de astea. Problema este de la parinti. Nu au fost crescuti cum a trebuit si nu au avut conditii. Din cauza asta am ajuns si unii din noi sa nu traim chiar atat de bine. Intr-un fel, aproape toate problemele din ziua de azi pleaca de la bani, al naibii ei bani...