| saresipiper a întrebat:

Sunt terorizata la lucru de un om pe care eu si prietenele mele l-am cunoscut in urma cu aprox o luna de zile. Zi de zi ma urmărește, ma bruscheaza si ma jigneste fiindca n-am cedat avansurilor lui sexuale. Vreau sa ii fac plângere, intrebarea mea e...ce ati face daca prietena voastra care vede zi de zi sub ochii ei ce se intampla cu mine, spune ca nu se baga? Ati mai considera-o prietena voastră? E normal sa nu aiba nici o reactie de revolta cand vede cum un individ ma agresează? Eu stiu ca n-as putea face asta si in secunda doi as sări sa ajut un om, sau sa repar o nedreptate...

Răspuns Câştigător
| Invictusman a răspuns:

Dacă nu o agresează pe ea îți dai seama ca nu are având în vedere ca nu ți prietena adevărată, ca dacă îți era prietena atunci nu îți mai spunea asa ceva, nu putea fi indiferență cu situația în sine, poate dacă ar agresa o și pe ea ar simți cum e sa fi agresat de un bolnav psihic.
Eu nici nu as mai sta la discuții cu ea în locul tău.
Și mie un tovarăș ca să se pună ca martor mi-o cerut suma de 50 de ron.
Da drumul la înregistrare la telefon și strigi, una alta și te duci cu înregistrarea resoectiva ca dreot dovada la politie.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Mai bine lipsa decat o asemenea asa zisa... ''prietema''. Aceasta este parerea mea in privinta ei. Depune o plangere impotriva acelui dobitoc retardat. Sanatate!

| cristimihailov a răspuns:

Ia-o pe rand.
Rezolva cu idiotul ala intai, pe cale legala.
Fa-ti griji pentru prietena ta dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu sefii, fa plangere la resurse umane. Deindata ce nu are treaba cu colegele tale, ele de ce sa se puna in conflict cu el.

| saresipiper explică (pentru anonim_4396):

A vorbit urat si cu prietena mea, plus ca m-a discreditat in fata ei, incercand sa o puna impotriva mea si ea n-a zis nimic. Tipu nu e nici cu muschi, nici vreun bazat, ca sa se teama de el.

| FaimosulRazboinic a răspuns:

Nu iti este prietena adevarata. Mai ales fiind femeie ar trebui sa empatizeze cu tine si sa te ajute. Dar daca e vreo urata probabil e si invidioasa ca nu o hartuieste pe ea... Mai sunt si din astea.