Buna
Suntem aici sa ajutam si sa ascultam durerile altora, suntem maturi si te vom asculta cu drag.
Daca vrei, putem vorbi aici ori imi trimiti un mesaj in privat
Sunt multi useri seriosi care intind o mana celor care cer ajutor.
O zi buna
Buna Oana,
Daca vrei sa vorbim iti stau la dispozitie. Noi am mai avut candva o discutie in zona publica. A fost ca raspuns la o intrebare legata de o relatie a ta.
Sper sa te pot ajuta!
Cred ca cea mai buna varianta sa te descarci e sa povestesti care e problema, aici, unde sunt doar necunoscuti. Asa ai ocazia sa auzi mai multe pareri sau sfaturi
Nu vreau sa fiu rau cu tine dar descarcarea emotionala da ajuta emotional, dar degeaba te descarci daca nu te regasesti pe tine insuti si nu sti ce vrei de fapt, de fapt comunicarea trebuie sa fie cu tine insati, multa bafta
Sunt destule persoane aici care cu siguranta iti vor raspunde daca le dai un mesaj.
Depinde ce cauti prin maturitate, cele mai multe persoane nu sunt de incredere si nu vor intelege. Sugestia mea de baza: Trust nobody. Sunt oameni care apar a fi prieteni, insa in realitate se dovedesc a fi dusmani, si dusmani care se dovedesc a fi tot dusmani, oarecum paradoxal, e un joc murdar, conteaza cel mai mult sa te pui pe primul loc in majoritatea situatiilor.
Acum nu stiu daca ar fi bine sa ma 'plang'aici sau sa aleg pe unu'din voi cu care sa vorbesc...
În lipsă de altceva, poți să vorbești și cu mine.
Pot părea uneori imatur, dar nu când e vorba de lucruri serioase.
condru întreabă: