Esti un baiat pricajit si mic,cum naiba sa-i placa de tine ,nici nu o sa-i placa oricat de "barbat" devii tu intre timp,odata ce nu te-a placut nu o sa te mai placa CLAR! ~~, SUCCES si gaseste-ti alta viata, nu mai cauta fuste, lasa instinctele umane in mana pacatosilor si devino uNIque, nu cred ca ai inteles da in fine, salut
Chiar daca ea nu te place tu nu renunta impresioneaz-o cu ceva frumos flori sau eu stiu ce nu garantez ca o sa mearga dar nu te lasa succes
Daca nu-i place felul tau de-a fi...asta e.
Poate intr-o zi va regreta
Orienteaza-te catree fetele care te plac
Phai` In primul rand, nu poti face o fata sa te placa daca ea nu te place.
Are prieten cumva? Daca da atunci nu ai nicio sansa
Puneti prietenii` sa o intrebe pe fata ce parere are despre tine.
Mai incearca, dar ai grija sa nu pari un ciudat.
p.s : fetelor nu le prea plac obsedatii, inclusiv mie!
Încearcă să te împrieteneşti cu ea, să îi dovedeşti că se înseală în privinţa ta. Dacă nu, orientează-te spre alte fete, nu are mereu rost să încerci dacă ea nu vrea, are balta peşte!
Fă-i un cadou, vorbeşte cu ea, ia-i apărarea în conflicte, dar în aşa fel încât să nu pari obsedat. Dacă nici asta nu merge, orientează-te, cum am zis, spre alte fete.
Buna! Poate degusta felul in care te imbraci sau poate felul de a te comporta. Ar trebui sa te duci la ea si sa o intrebi ce ar trebui sa faci pentru a iesi k tine la o intalnire Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: