anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un mare impas..sunt nasa unui micut in varsta de 1 an de zile..eu nu sunt casatorita, fratele cumatrului meu nu este nici el casatorit..asa ca l-am botezat pe acest inger de copil impreuna. La botez toata lumea incerca sa ne "combine", toti spuneau ca ma place iar mie imi cam fugeau ochii la el..in fine, asta e alta poveste...ne-am inteles mereu foarte bine insa pentru 3 luni legatura dintre noi s-a rupt.Acum am aflat ca in urma unui conflict o lovitura i-a produs un cheag de sange si este o leguma. Dupa 2 nopti nedormite am avut curajul sa il sun.el incearca sa se comporte ca si inainte de aceasta problema..Problema mea e ca nu l-am mai vazut de mult timp si urmeaza sa il vizitez si sincer nu stiu ce cadou sa ii fac. Aveti sugestii? Mentionez ca are in jur de 30 de ani si e un baiat super ok.

Răspuns Câştigător
| roby23 a răspuns:

O camasa draguta cred ca ar fi potrivita, sau in functie de buget un ceas.

2 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

O camasa, o un tricou cu un mesaj dragut.
Eu ti-as sugera sa te duci cu o prajitura si cu ceai si sa faceti ca si cum ati iesi impreuna la un suc si o prajitura.
Cred ca cel mai important cadou ar fi sa ii arati ca esti alaturi de el... in felul de prieten. Asta l-ar face sa aiba incredere in el.

| mona a răspuns:

Un pulovar ar fi potrivit mai ales acum ca e iarna