La fel ca meleahi17 dc crezi ca esti urat? nu exista om urat fiecare are frumuseatea lui ...asa isi bat uni joc de alti spunandule ca sunt urati
Daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca tu crezi ca iti lipseste "farmecul".
...nu exista oameni urati ci numai oameni care gandesc urat.Frumusetea ne vine intotdeauna dinauntrul fiintei noastre." - DOSTOIEVSKI
"Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni." - Delacroix
Motivul pentru care am postat aceste citate nu este pentru a face un raspuns mai lung ci unul mai amplu, care iti da de gandit. Nimeni nu ar trebui sa se considere "urat". Nu exista asa ceva. Desigur, sunt oameni carora le lipseste farmecul si raspunsul meu ar fi ca "da", iti lipseste farmecul. Trebuie sa ai mai multa incredere in frumusetea ta. In plus conteaza sufletul nu "ambalajul".
Nu doar exteriorul conteaza, ci si interiorul, frumusetea-i trecatoare, cum zice si @maleahi17 "Asa esti cum te-a dat Dumnezeu, fiecare om are frumusetea lui" mare adevar a zis cu aceste cuvinte.
Esti putin cam uratic... Ptr ca ai componentele fetei prea sus. dar, nu toata lumea te cede asa. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji!
Nu esti urat, dar nici model nu poti sa fii . Glumeam :d
Ce conteaza parerea noastra? Daca tu te simti bine in pielea ta e perfect. Si frumusetea asta poti s-o compensezi cu altceva : simtul umorului, bunatate, din astea :d
Doamne, m-am prapadit de ras )))))))
Ce sunt intrebarile astea? esti normal omule , ma rog poate putin trist sau nesigur ori fumat, dar esti OK!