De iertat ierti dar sa uiti nu prea poti. Cam asta zic eu.Acuma eu nu stiu, cum se comporta cu tine? Daca e ok eu zic sa incerci sa ierti. Toata lumea greseste.Nimeni nu e perfect(asta a fot un sfat si pentru mine) Totul depinde de ce simti tu pentru el. Daca nu mai simti nimic pana la urma o sa va certati pentru ca o sa ajungi sa-i scoti ochii cu ce a facut el. Eu zic sa faci ce simti.
Depinde de el daca te ajuta sa uiti. Daca il simti nepasator, uneori absent este normal sa mai poti depune suflet.Totul este chestie de timp si felul in care el stie sa te faca sa uiti.
Gandeste-te ca si tu ai un copil din alta casatorie, si el ar fi putut sa nu te accepte asa.Adevarul ca si eu, in locul tau nu as ierta asa ceva.tot timpul m-as gandi la faptul ca m-a mintit.
Isus te poate ajuta sa ierti, eu nu stiu mare lucru despre asta, stiu doar ca El i-a iertat pe soldati cand Il biciuiau, cand Il batjocoreau, cand I-au batut piroane in maini si picioare...
Citeste 1 Corinteni 13, sper ca te va ajuta. Si vedeti unde ati gresit voi, amandoi, de ati ajuns in situatia asta. Poate este ceva lumesc, cum ar fi ca intre voi lipseste comunicarea, dar mai degraba cred ca este ceva in plan duhovnicesc, cum ar fi ca in relatia voastra cu Dumnezeu este loc de mai bine, de mult mai bine.
Tu zici ca mai ai un copil din alta relatie, deci undeva in trecut a fost un esec. Lupta pentru familia voastra, sa nu mai fie un esec si de data asta.
Domnul fie cu voi.
Un barbat cand inseala o data, va insela si a doua oara.
Intrebarea reala e "de ce te-a inselat". Aici trebuie sa te gandesti sa sa aflii raspunsul.
Sunt oameni cu doua fete. Ma intreb oare ce au zis parintii lui cand sa afisat cu cealalta la ei? Cata moralitate au si ei?
Sunt oameni cu doua fete. Poate ca asa e si el. Ma intreb ce i-au spus parintii lui cand s-a afisat cu ea la ei? Cata moralitate au?
Scuze pentru raspunsurile astea multe, dar nu s-au incarcat. Nu stiu ce se intampla. Azi abia am reusit intru pe site. Totu merge ff greu.
Dumnezeu sa-l ierte, tu nu meriti un astfel de om care oricum te va mai insela si te va face sa suferi, eu am 17 ani de casnicie si de inselat ma va insela pana va ramane impotent, i-am dat zeci de sanse ca am copiii facuti cu el, dar la tine nu se merita sa dai sanse
Incearca sa te gandesti la ce e mai bine pentru tine si copil. Acorda-i sansa asta, incearca sa-l intelegi. Daca chiar ii pare rau nu va mai face, daca nu ii pare rau fii sigura ca o sa se intample iar. Atunci nu ai decat sa il parasesti, nu vrei sa stai cu copilul langa un animal care te inseala.
Poate chiar regreta, incearca sa treci incet peste. El trebuie sa fie foarte mult alaturi de tine, ca sa iti arate ca ii pasa. Incearca sa discuti cu el despre asta. Spune ca daca vrea sa il ierti trebuie sa iti demonstreze ca merita asta.
Dupa parerea mea inselatul nu se iarta. Daca a facut-o odata, o va mai face de multe ori, stiind ca tu il vei ierta. Imi pare rau de situatia ta.
Cea mai tare faza a fost ca sarbatorile si le a petrecut cu ea la soacra mea acasa. Ea fiind o pustoaica de 20 de ani el are 30.Au fost 2 luni de cosmar noiembrie si decembrie.Nu pot sa cred acum cand ma ia in brate si ma alinta care este adevaratul om de fapt? cel de anul trecut? Era un strain atunci se uita la mine cu o privire plina de ura si chiar mi a zis sa plec.Am luptat pentru el dar oare a meritat?