Nu sunt eu marele expert in treburi din astea, mi se mai reproseaza si mie uneori ca sunt cam rece... in fine nu asta conteaza, ceea ce ai descris tu in prima parte pare a fi situatia clasica de mariaj la inceput, cu dificultati care vor disparea sau se vor atenua pe parcurs, acum nu sunt 100% sigur in privinta voastra ca lucrurile pot fi diferite. Ce pot sa iti spun. incearca sa vorbesti mai mult cu el dar nu cand vine de la munca, candva cand e liber si judecata nu ii e modificata de oboseala/stres/motivul ca abia a venit de la munca etc. altceva, poate o "lasati mai moale"cu dragostea, pentru ca din ce ai zis tu, parca te asociaza cu "instrument" anti stres sau ceva de genul.
Sper ca am ajutat, alti colegi poate vor da raspunsuri mai corecte. Toate cele bune!
Întreabă-l clar, ori te iubește ori nu? Că din ce spui tu nu pare asta. Iar dacă nu faci ceva acum, când încă este timpul,
te vei complace în asta și vei ajunge o isterică!
Uite asta rețetă numa' bună de "mariaj", doamne ferește să mai apară și un copil!
P.S. Mai taie-l de la porția de dragoste, să vezi cum reacționează.
Va multumesc mult pentru raspunsuri, daca vreti sa mai adaugati ceva, sunteti bineveniti, am nevoie de sfaturi