| babyangel a întrebat:

Suntem impreuna de foaaarte mult timp.(2 ani jumate) dar nu ne-am vazut niciodata.(o sa ziceti: pai si cum sunteti impreuna?) vorbim pe tel si pe mess tot timpul... zice ca ma iubeste enorm si eu il iubesc la fel de mult, dar as vrea sa il vad macar odata.sad ne despart 30 km... l-am vazut doar in poze... ce parere aveti? credeti in asemenea iubire?

20 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Eu stateam la 160 de lm de sotia mea, ma vedeam 1-2 ori pe luna timp de un an iar de 2 ani stam impreuna si ne iubim mult. Poti incerca ca altfel nu castigi nimic. Vezi cum evolueaza relatia si apoi ia o decizie.

| lola a răspuns:

Pai e cam ciudat.Adica tu de unde sti daca el nu s-a vazut cu alta intre timp? Si totusi, doar 30 de km?happyUrca in tren si da o fuga pana la el.
O sa iti dai seama daca il iubesti dupa ce o sa stai aprox o saptamana-2 cu elhappySa ii vezi obiceiurile, crizele, cum face la betie...chestii de astea care acum par nesemnificative.

xoxo lola

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Posybyl! totusi vorbeste cu el, trebuie sa fye o cale sa va vedeti! 2 any de zyle? esti sigura ca nu te-a`nselat? greu de crezutthinking

| ZupperSweet a răspuns:

Baby angel dar ce te impiedica sa strabati cei 30 de km s il vezi si s vb fata in fata? iar de crezut in o asemenea iubire nu stiu c s zic, si eu am o problema asemanatoare numai ca pe noi ne despart mai mutli km iar din cauza serviciului nu ajungem sa ne vedem prea des.si noi cica ne iubim dar sincer eu nu prea am incredere. DaCA Tu simti ca merita si crezi in aceasta persoana atunci mergi mai departe poate vei avea un happy end. situatiile de genul asta nu se pot generaliza.Iti tin pumnii

| xibalba a răspuns:

30 de km? Am primit vizite de la 400 de km... Vointa sa fie!

Janina
| Janina a răspuns:

30 de km inseamna de cam 20 de ron benzina si 30 de minute de mers cu masina... care nu e deloc mult.
ce ai tu eu nu pot spune ca e o relatie completa!

| alessyca a răspuns:

Si tu esti sigura ca el nu mai are pe altcineva? 30 de km nu e o distanta foarte mare...cred ca putea face rost de o masina. ce sa-ti zic, nu'ti mai face iluzii nu de alta dar nu ai avea de ce sa suferi...nici macar amintiri comune nu avetihappy scuze dar asta nu e o relatie doar o prietenie

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Te-ai gandit ca e posibil sa fie casatorit si pentru el sa fii pur si simplu un mod de a petrece timpul liber?

| dany_4517 a răspuns:

Pai 30 de km cum merg eu cu bicicletta ii fac app in 40 min... app am o pr care sta la 25 km distante de mine si ne vedem in fiecare seara ma duc la ea...winking

| Ove a răspuns:

Esti impreuna cu el de 2 ani jumate si va despart 30 de km?
Te rog nu te supara pe mine la ce o sa spun acum:daca te iubeste asa de mult cum spune de ce nu vine la tine? macar sa va vedeti juma de ora...si atunci o sa va dai seama de sentimente

| daii a răspuns:

Pai. poti iubi. dar trebuie sa ai foarte multa incredere in pers iubita. 30 de km si nu v-ati vazut niciodata?sad.pe mine si pe iubitul meu ne desparteau 200km si ne vedeam cel putin o data pe luna.sigh
Faceti si voi un sacrificiu si vedeti-va!
Succeshappy

by daiiwinking

| oz a răspuns:

Momentul tragic este atunci cand persoana de pe mess nu "coincide" cu persoana din realitate... dar poate tu ai noroc... orice ar fi...multa bafta de la oz.

| lololololol a răspuns:

Sunt sanse, 99% sa te minta, mai ales din poze, si mai ales sa iti zica minciuni. Pe net nu se vad defectele, de asta te rog, sa-i zici asa: sau vin la tine, sau vii tu la mine, sau ne despartim. Dragostea pe net... e aiurea, mai ales ca nu stii tonul vocii, ce simte n acel moment, si daca minte.
Minciunile pe net sunt cel mai usor de spus.
Ai grija happy

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Ciudata poveste......va despart doar 30 km nu sunt 200 daca el are masina sau este destul de mare ar putea sa faca efortu asta daca ar tine la u dar nu prea tine din cate se vede......eu cu prietenul meu suntem de 1 an si 8 luni si am stat 2 luni desp si a venit la mine chiar daca avea 108 km de parcurs.asta nu este iubire este doar o joaca de copilsad

| pisu a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca va iubeati asa de mult cum spui, v-ati fi vazut de mult, mai ales ca distanta nu cred ca e prea mare.eu unu cred ca ma duceam cel putin odata pe saptamana sa o vad (si la 300 de km nu la 30, daca o iubeam asa de mult) pai cum sa nu o strang in brate si sa o sarut?

| Alexăndruţaa a răspuns:

Nu.........in primul rand poate te minte si ce stii ce golan poate fii iar poyele pot fii o minciuna

| ramonna a răspuns:

Este chiar ok sa ai o relatie la distanta. In primul rand poti sa te distrezi fara sa-ti interzica cineva adica poti sa iesi la mall, in parc sa te plimbi cu amicii tai, fara sa-ti interzica prietenul din cauza geloziei. Ca daca el sta la 30 km nu are de unde sa stie ce faci tu in acel moment, si cu cine iesi sa te plimbi. Poti face ce vrei tu, da eu stiu o gramada de relatii virtuale care se cunosc doar din poze, de pe internet. Si acum au ajuns impreuna.

| xt a răspuns:

Singura explicatie logica (in afara de cea cu el o tine pe ea de fraiera si o inseala cat poate si de aia nu vor sa se vada) este ca amandoi au sub 18 ani, astfel ca nu au bani destui pentru a se intalni prea des (bani de tren, etc). Poate ca el nu are nici macar bicicleta. Distantele de 30 km se pot face intr-adevar si cu bicicleta cam intr-o ora, o ora si ceva, depinde de bike. Si totusi 2 ani? Eu zic ca exista un motiv. Un baiat alearga dupa o fata care ii place (cel putin la inceput, de cateva ori, pana intelege ce e cu ea si daca are vreo sansa), asa ca mie mi se pare cel putin suspect. Eu daca dadeam de o tipa super si la cateva sute de km distanta nu as fi stat pe ganduri, dar evident trebuie sa ai si bani pentru a-ti permite orice. Ia du-te pana la el si fa-i o surpriza.

| onyka88 a răspuns:

Naspa rau...ai grija cu "iubitul tau". 30 km e o nimic toata... 15 min cu masina, asta nu ar trebui sa fie o piedica in calea iubirii voastre...ai grija cu ei k nu poti sti ce e in mintea lor.kiss you

| scufitzaneagra a răspuns:

Cred...si noi stateam la un cartier distanta si a durat aproximativ la fel de mult... apoi ne.am vazut si am stat 1 an jumatate impreuna... a fost si a ramas ceva deosebit...asa ca eu zic sa continui ca n.ai nimic de pierdut...intrebari ca. dar de unde stii ca nu te inseala? dar dc nu va vedeti ca totusi e aproape? am primit si eu... dar nu le.am bagat inseama si nu. mi pare rau...tot inaintewinking...bye