Pff.si mie mi s.a intamplat asa.ei bine. eu nu mai vorbesc cu prietena mea.de cand a inceput vacanta.eram prietene de vreo 10-11 ani. am fost la gradinita si in generala impreuna.dar la liceu.s.a dus totul.
oricum, mie nu imi mai pasa, eu nu suport oameni din astia.ca prietenele noastre.
deci.eu zic sa o lasi in pace. daca te cauta ea bine, daca nu, nu o mai baga in seama.
Sa stiti ca o data veneam de la circ si eram cu ea mi-am cumparat si o bagheta dupa aia a venit un baiat si mi-a furat-o ea se uita la mine si nu facea nimic ba chiar am inceput sa plang (asta a fost de mult)dupa faza asta ea imi cerea ajutor la niste chestii si cum am spus ca o proasta am ajutat-o pentru ca imi era prietena! ahh nu o mai suporttt!
Buna IONELA! si eu am o prietena de 6 ani cu care am fost si al sc impreuna si chiar si in banca pentru un an,ne intelegem bine dar intyr-o zi ne-am certat dibtr-un motiv nu prea mare ca noi facem un dans iar eu eram cea care trebuia sa se imbrace diferit dar unei fete nu ia convenit si a inceputsa ma insulte iar ea statea si se uita in loc sa zica ceva...m-am simtit ingrozitor si nu am mai vb cu ea pana am plecat acasa si imi tot trimitea mesaje sa vb cu ea dar in final mi-a trimis unul in care imi zicea ca st prietena ei cea mai buna si ca ii pare rau ca nu m-a ajutat ca eu o ajut mereu si ca prietenii se ajuta si regreta asta si citeam mesajuls i sincer iti spun plangeam, si dupa m-a sunat si isi cerea scuze si plangea si eu la fel si panala urma ne-am ambitionat amandoua âsi nu am mai plans si am ramas prietene, acum asta e povestea eu spun ca daca chiar crezi ca nu mai merita sa nu o ierti dar daca vezi ca chiar ii pare rau si ajungi in aeeasi situatie ca mine sa o ierti...:X