anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem un cuplu de 30 respectiv 25 ani din Braila care considera ca are prea putini amici. Daca e vreun alt cuplu in aceeasi situatie si crede ca are nevoie de mai multe iesiri, gratare etc poate ne intelegem

2 răspunsuri:
| AliceThai a răspuns:

E implicat si ceva swinging? Glumeam, nu sunt din Braila, va urez succes si multi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciudat.santeti printre putinii care-i aud.sa stii ca asta implica anumite obligatii care cateodata sunt incomode,si rar veti gasi un cuplu exact ca voi.dar trebuie sa fie.un vecin,nasii, fini de cununie, un cumatru.e rau cand nimeni nu-ti calca pragul.dar ce sa spun? straduiti-va.ca si crestin trebuie sa fii bun primitor de oaspeti.casa sa=ti fie primitoare, atmosfera din familie sa fie frumoasa, ia prietenia sa se bazeze pe respect reciproc si nu pe golaneala si curvie.dar asta stiti si voi.eu am cam trecut prin toate,acum am copii mari si ma ocup de ei,de serviciurile lor de scoala, imi vin cu prietenii cu prietenele, rar mai am timp sa ma intalnesc cu prietenii.dar imi fac.e bine toate la varsta lor.acum ma inpart intre munca la tara seviciu si familie. timp putin.ma bucur ca aveti timp, sper sa va gasiti niste prieteni buni.