Nu sunt de acord.
Trebuie sa te adaptezi la conditii.
Asa a fost dintotdeauna.
In cazul tau, daca gandesti asa, dezavantajul ar fi ca te-ai nascut.
Ba ni le alegem, dar nu esti constient de asta cum nu esti constient de multe altele ca sa nu zic de toate.
Nimeni nu te obliga sa te supui familiei tale, te poti muta singur de capu tau si iti schimbi numarul
Mai vezi ici-colo cate o intrebare pertinenta, felicitari. Da, asa este, de aia majoritatea avem sechele din copilarie.
Nu sunt de acord cu aceasta parere, o viata frumoasa ti-o construiesti tu, nu altii! De oriunde ai veni, este vina ta ca nu reusesti, nu iti bati deloc capul si esti delasator.In pura mea opinie, cel mai mare dezavantaj din aceasta viata este cel ca omul este o fiinta slaba, cauta numai bucurie in loc de munca grea! Pana la urma vremurile de pace creeaza oameni slabi!
Si eu ma gandesc la asta. Ma gandesc cum ar fi fost sa ma nasc intr-o familie bogata, intr-o tara civilizata, dar apoi ma gandesc ca poate nu as fi avut parinti iubitori.
Nu ai ce sa faci decat sa accepti cine esti si unde esti. Pe parcurs mai faci unele modificari
Eu cred ca cel mai mare defect al vieții este ca nu e niciodată cum vrem noi sa fie. Și chiar ar fi fost bine dacă am fi putut alege noi în ce familie să ne naștem însă nu avem această posibilitate
Nu as spune cel mai mare dezavantaj dar da este un dezavantaj. Bine acum depinde si de tine. Cunosc persoane care provin din familii nu tocmai bune si au reusit au facut ceva in viata/cu viata lot si cunosc persoane care provin din familii ok chiar foarte ok au avut o copilarie buna au avut orice au dorit doar ca nu au resuit nimic in viata. Deci da consider ca este un dezavantaj dar depinde si de tine cum iti construiesti viata asta daca reusesti bineinteles pentru ca sunt destui oamenii care nu reusesc sa faca asta si raman toata viata blocati intr-un fel de bucla ca sa-i spun asa.
Bineinteles nu putem ignore traumele cu care ramai desi si aici depinde de caracterul fiecaruia. Unii sunt mai puternici altii mai slabi. Unii trec usor sau mai usor peste traume altii nu reusesc toata viata sa treaca peste ele.
Ideea este sa nu ramai in mentalitatea asta ca nu poti trece peste traumele copilariei sau ca te vor bantui/urmari toata viata. Gandeste-te ca toti oamenii au probleme traume etc nu esti tu singurul/singura doar ca unii le ascund mai usor sau trec peste ele mai usor sau nu se lasa atat de mult afectati de ele precum altii.
Nu sunt de acord cu tine.
Ca maica-ta si taica-tu sunt cei care aleg sa te conceapa, creste, educe samd, tu aparand din dragostea lor, fructul iubirii lor...