Intr-un fel da, intr-un fel nu. Da pentru ca ma gandesc la acea femeie care nu poate aduce pe lume un bebe si ma pun in locul ei si nu, pentru ca mi s-ar rupe sufletul ca dupa 9 luni de emotii si dureri, etc.sa ii dau unei alte femei bebelusul pe care l-am purtat atata timp in pantece.Intrebearea ta este chiar interesanta si m-a pus pe ganduri.
Acum, fiecare dintre noi face cum vrea si cum ii cere inima. Dar inainte de a face lucrul acesta trebuie sa te gandesti foarte bine pentru ca prezinta anumite avantaje, dar si dezavantaje.mult succes in viata:*
Ce conteaza parerea altora, E viata ta, cel mai mare success in viata este Sa-ti traiesti viata in felul tau, Fa ceea ce simti ca este bine pentru tine. Urmeazati instinctele inascute Ele nu te mint.
Nu sunt de acord, nu as putea sa tin un copil 9 luni de zile si dupa sa-l daruiesc altei persoane.`
probabil sunt prea egoista ca sa pot face asa ceva. nu as putea tine un bebe 9 luni si sa-l dau la nastere. nici macar banii nu ma motiveaza.
Eu una in nici un caz.Scuze ca zic asta, dar daca nu ai motive intemeiate foarte grave sa faci asta, in ochii celorlati vei parea o femeie fara sentimente.Si totusi daca nu poti creste copilul si nu ai ce conditi sa ii oferi, nu il mai fa, el nu are nici o vina si mai ales sa sufere.
Nu cred ca ai copii din moment ce crezi ca ai putea face asa ceva. Nu este usor sa porti un copil in burta 9 luni, te atasezi emotional de el chiar daca nu il vezi iar dupa ce il nasti, nici nu se pune problema sa nu il iubesti. Eu una nu as putea face asa ceva, oricat de saraca as fi, pentru ca, sa fim seriosi, apeleaza la metoda asta femeile cu nevoi financiare mari.
Depinde de organismul tau daca nu poti avea copiii naturali. Si viitorul sot sa nu se uite la mama surogat pe post de amanta sau sa fuga cu aceasta si cu copiii. Tu hotarasti.
Nu sunt de acord pentru ca daca altcineva iti poarta copilul, acelei persoane i se pot dezvolta sentimente profunde pentru copil si atunci s-ar putea sa nu ti-l mai dea, sau ar putea aparea dispute in legatura cu copilul.Consider ca cel mai bine e sa iti porti tu copilul in pantece
E destul de complicat ceea ce vrei tu.gandestete ca e o viata de om... te poti atasa de el si apoi sa renunti pentru totdeauna...plus eventuale riscuri la care te poti supune. Daca esti sigura ca ai luat in calcul toate consecintele ulterioare.atunci decizia iti apartine.
Daca vrei sa fii o mama surogat dupa ce tu la randul tai ai copii tai, mie nu cred ca mi-ar putea fi asa de greu pentru ca dau si altei familii bucuria de a fi parinti.