| adnreas09cta a întrebat:

Sunteti de acord cu relatiile ce incep virtual? dc?
ati avut o relatie inveputa virtual?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Am inceput o relatie virtuala dar s-a dovedit ca tipul era un mincinos, cum incercase sa ma agate pe mine pe net, incerca cu toate si cu toate se intalnea. Am ramas cu un gust amar fata de relatiile de pe mess dar nu neg ca ar putea exista si persoane serioase.

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă continuă sau se termină virtual atunci e tristhappy

| cristi202 a răspuns:

Daca doar incepe virtual, e OK. Daca persista virtual, ceva nu e in regula. Caci nu poti vorbi astfel de o relatie in adevaratul sens al cuvintului.

| Razvan a răspuns:

Da si asta m-a convins sa nu mai duc never la blind-date-urilaughing

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Relatia propriu-zisa incepe dupa ce te intalnesti cu persoana, inainte de asta nici nu stii cu cine stai de vorba. Nu poti cunoaste pe cineva suficient doar din poze sau webcam. Relatiile incepute virtual s-au rezumat la iesit la o bere.
P. S. Fa te rog un pustiu de bine si schimba poza, poate nu-ti place ideea dar nu da bine deloc.

nony
| nony a răspuns:

Sunt de acord cu orice relatie.Nu inceputul este ciudat, ci ceea ce se intampla pe parcurs.Am multe cunostinte ¨virtuale¨ care la un moment dat pot deveni chiar mai mult de atat.
Problema cu virtualul este ca de multe ori, unele cuvinte se pot interpreta aiurea si sensul lor sau directia se pierd.Intonatia si gesturile fac cuvintele sa capete forma.

| cryss_1828 a răspuns:

Relatia cu iubitul meu a inceput pe net urmand ca dupa 1 saptamana sa ne intalnim iar acum sa fim de 9 luni impreuna, trecand prin multe, dormind nopti la rand impreuna, urmand sa ne logodim.Sunt de acord si cu aceste relatii atata timp cat cei 2 se vor vedea si exista incredere si iubire adevaratahappy

| justforyou a răspuns:

Da...eu am avut genu asta de experienta. m-a remarcat pe hi5, am facut schimb de id, am vbit vreo 3 luni.si apoi am stabilit sa ne intalnim si am rezistat 2 ani.insa el era foarte autoritar, possiv, gelos, agresiv si am renuntat.totusi ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt maria nu sunt de acord cu relati virtuale am avut si eu una si nu a mers pentru ca nusti de cine dai pe internet nu sti ce fel de persoana este an spatele acelui calculator este o prostie cu aceaste relati virtuale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar m-am jucat, atita tot pentru ca n-am crezut niciodata in ceva care sa se consume in cuvinte. Mi se pare o neghiobie in adevaratul inteles al cuvintului.

Întrebări similare