| Sawarekh a întrebat:

Sunteti de acord, dupa ce initiezi o intalnire cu o tipa si o inviti la o cafea, ca al 2 le-a date, sa astepti sa il initieze ea?

Asta in cazul in care se leaga o conexiune, evident.

49 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu-i o regulă. In ziua de azi fetele inițiază foarte rar.

| ALM2000RO a răspuns:

Da, e perfect normal, în ziua de azi nu mai contează cine face primul pas.
Poate cât de bine să inițieze fata invitația pentru a doua întâlnire, la fel cum e normal și firesc în prezent să facă ea primii pași. Poate băiatul e mai timid și ea mai curajoasă și atunci poate prelua ea inițiativa și să-l invite o cafea.

| Sawarekh explică:

Un idiot, nici nu poti intelege intreabrea, esti atat de low iq ca nu ai cum, practic, sa intelegi scopul intrebarii

| Sawarekh explică (pentru VoidEternal):

Din contra.
Dar intrebarea mea nu a fost asta

| Sawarekh explică:

Asa mi se pare normal din punct meu de vedere, altfel, cum iti poti da seama daca ea e interesata de tine? Sa astepti sa te cheme afara si ea, la randul ei.
Am pus intrebarea sa vad cine rezoneaza cu principiile astea si daca vi se par de bun simt.

| Sawarekh explică:

Deci pare ca oamenii se pe TPU, au adhd, nu intelegeti o simpla intrebare? Ma refer al 2 le-a date, nu primul.

| relian a răspuns:

Daca ea nu te invita, ori nu bate apropouri, invit-o tu, asa o sa vezi daca mai eise sau nu cu tine.
Daca baga motive, e clara, nu-i curioasa de tine.De unde ideea asta sa inviti tu primul, apoi sa invite ea? laughing

Daca te place, ce mai conteaza ca ea nu vine cu propuneri, poate ii este rusihe, poate e mai la inceput si cine stie e mai timida, asa ca nu vad de ce tu trebuie sa astepti pe ea sa te scoata la plimbare laughing doar nu esti catelul ei de companie, sau esti? laughing

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu chiar o sa initieze dar daca iti raspunde repede la mesaje, intretine conversatia, face glume, planuri etc atunci inseamna ca i-ai placut si e interesata de tine.

| Zedge a răspuns:

Nu e neapărat, poate pentru unii e o validare ca tipa e interesată, dar pe de altă parte, poate fata așteaptă să o inviti tot tu, pentru a-i confirma că ești interesat de ea.

| VoidEternal a răspuns (pentru Sawarekh):

Ți-am răspuns la întrebare. Nu-i o regulă. Și da, mă refeream și la 2-a întâlnire.

| anonim3248 a răspuns:

Depinde cum arată bărbatul.

| Frank51 a răspuns:

Sunt de acord, dar 99 din 100 de femei nu vor iniția niciodată o întâlnire.

| Sawarekh explică (pentru Frank51):

Discutabil

| Emma30555 a răspuns:

Sunt de acord în principiu dar tot tu ar trebui sa inițiezi și a doua întâlnire și câte trebuie dacă îți place de ea. Ea îți dă semnale ca te place, îți arată cumva, datoria ta este sa ai inițiativa fiindcă de aia ești bărbat.

| Sawarekh explică (pentru Emma30555):

Nu eu trebuie, parerea mea.

Sti de ce nu as fi de acord? Pentru ca trebuie sa arate si ea interes, daca tot tu initiezi intalnirea, o sa i se urce la cap, si o sa se creada printesa, o sa doreasca sa fie tratata intr-un fel anume, si va vedea relatie altfel.
De fapt despre asta e vorba in relatii, cand doar barbatii investesc, fiindca femeile nu fac nimic, iar multi isi i au teapa.
Recent mi-a povestit un amic ca a plimbat-o pe o tipa cateva luni cu masina, ea accepta tot ce el i propunea, si intr-un final si-a luat teapa, ea nu avea nici o treaba cu el.

Vezi cat de important e ca femeia sa initieze? intelegi de ce zic asta?

Barbatul trebuie sa fie ratiunea, daca vrei, sa ''initieze'' din umbra, fara ca ea sa isi de-a seama macar.
Cum am facut eu pana acum, pe toate tipele le-am cucerit cu inteligenta, si totul a venit de la sine, nici macar nu m-am chinuit sa impresionez pe cineva.

| Emma30555 a răspuns (pentru Sawarekh):

Ți am spus, bărbatul trebuie sa, fie receptiv la semnale. Dacă fata îl place, ii arata, el își da seama. Timp pierdut poate sa fie și dacă ea inițiază întâlnirea. Eu nu cred ca fetele vor face asta prea curând, dacă un băiat nu mai suna după prima întâlnire va considera ca nu a mers bine întâlnirea și el nu o place. Lucrurile vin de la sine, discuția se fac și pe telefon apoi nici nu contează cine spune primul ca vrea la întâlnire

| T0T a răspuns:

Fă ce simți sau stai după Sfântul Așteaptă.

| T0T a răspuns (pentru Emma30555):

Și tu trebuie să stai la cratiță, că de aia ești femeie, dăă

| Sawarekh explică (pentru T0T):

Exact, are o gandire invechita din pacate, Doamna.

| Emma30555 a răspuns (pentru Sawarekh):

Faci cum crezi. Eu îți spun ce cred ca se va întâmpla dacă procedezi modern. E treaba ta cum faci. Bărbații din ziua de azi sunt prea efeminati după părerea mea. Le forțați pe femei sa ia din energia masculina fiindcă voi luați prea mult din energia feminina. Poate în timp va fi cum iți dorești și femeile vor avea mai multa inițiativa

| Emma30555 a răspuns (pentru T0T):

Nu mergem la extreme. Dar nici nu putem sa devenim bărbați. Poate în viitor va fi cum va doriți, oricum tendinta asta este, femeile iau din mascunilitate și bărbații se efemenizeaza

Nu este nicio extremă. Dacă tu ai pretenții ca bărbații să se comporte într-un anumit mod și bărbații trebuie să aibă această pretenție pentru femei. Nu e relevant ceea ce spui tu despre cine se „masculinizează" și cine nu. Când pretinzi ceva cuiva, trebuie să te conformezi și tu normelor propuse de tine. Dacă ai doar pretenții fără să faci ceea ce ar trebui să faci tu, e doar trăncăneală ieftină și pierzi timpul omului.

| Emma30555 a răspuns (pentru T0T):

Eu am dat un sfat unui om care a pus o întrebare. El a intrebat dacă e o ok ca după prima întâlnire sa nu mai dea nici un semn în speranța că va da ea. Eu am încercat sa îl ajut. Voi faceți cum credeți, nu e vorba despre nimic altceva acestui tip nu o sa ii mai răspund fiindcă vrea sa audă numai ce vrea el. Din partea mea puteți sa procedați cum credeți. Voi ce oferiți? Crezi ca dacă ii propui unei fete o întâlnire oferi ceva? E alegerea ta, dacă îți place fata. În fond ce ar trebui sa ți ofere ea dacă tu îți arăți interesul și ea îți dă semnale ca te place,?

„Crezi ca dacă ii propui unei fete o întâlnire oferi ceva?"
Dacă nu oferi nimic prin asta, nu ar trebui să o faci, nu?
„În fond ce ar trebui sa ți ofere ea dacă tu îți arăți interesul și ea îți dă semnale ca te place,?"
Probabil ceea ce propui tu. Sau să îți facă niște mâncare și curat prin casă. Pe lângă altele. Tradițional, chiar dacă bărbații aveau inițiativa, nu erau așa blânzi cum sunt acum. Dar unele dintre voi vreți să luați din ceea ce e tradițional doar ce vă convine vouă.

| Sawarekh explică (pentru T0T):

Foarte corect ai spus!
In general femeile nu prefera egalitatea de gen, ci doar unde le convine, sunt 100% de acord cu ce ai spus!
Barbatii inainte le bateau, daca comentau sau se opuneau cu ce spunea ei, mai ales daca si bea un pic, o batea mai artistic.
Sunt sigur ca doamna de mai sus stie despre ce vorbim.

Ce legatura are? Faptul ca nu poti sa devii barbat, nu are nici o scuza ca nu poti initia o intalnire, in ziua de azi ambele sexe pot face in aceeasi masura.
Afi barbat inseamna sa-i faci pe plac unei femei si sa-i faci toate poftele?
Nu, complet fals. asta trebuie sa se fie reciporc, nu doar din partea barbatului.

Da sunt de acord, a fi barbat inseamna sa protejezi femeia de langa tine, fiindca evident ca barbatii au forta mai mare, dar asta nu inseamna sa mergem pe extreme, ca barbatul trebuie sa le faca pe toate.

| Sawarekh explică (pentru Sawarekh):

Pot face banii in aceeasi masura *

Uite, eu nu te acuz sau ceva, e vorba de principii, tu doar ai prinicipii diferite, este oke happy

Generatia noua nu mai tolereaza asta din fericire/pacate, iar eu sunt unii dintre ei care doreste o corectitudine fara profitoare, intelegi happy

Mercii mult pentru sfat oricum, ca idee, eu sunt de acord ca barbatul sa initieze in anumite contexte, de ex. prima oara, si uneori sa mai plateasca, sa mai vina cu idei noi, dar nu pot fi niciodata de acord ca doar el sa faca asta.