Mama mea a fost cea mai buna prietena a mea, puteam vorbi cu ea orice, imi dadea sfaturi, nu aveam secrete fata de ea.
Intotdeauna am avut o foarte buna comunicare cu parintii mei. Bineinteles, cu mama am o relatie mai speciala, asa...ca de la mama la fiica. Imi este cea mai apropiata prietena, pot aborda cu ea orice subiect pe orice tema fara nici o retinere, este persoana la care am cautat mereu raspunsuri si le'am si gasit. Si pe langa toate astea este si fiinta pe care o ador cel mai mult.
Sunt multumita si ii multumesc lui Dumnezeu caci mama mea este bine sanatoasa! o ador... o iubesc enorm de mult...nu as putea gasi cuvinte care sa poate descriie sentimentele mele fata de mamica mea...:X:X:X
Da sunt multumita vorbesc orice cu ea, bine ma mai ascund cand e vorba de baieti
Relatia dintre mama si copil este una dintre cele mai rezistente, privita din punct de vedere biologic si social. Se bazeaza pe sentimentul matern, la care se adauga interferente sociale, psihologice, educationale, culturale, traditionale. In sistemul social al familiei moderne, ambii parinti sunt implicati in cresterea si educarea copilului, dar mama ramane factorul determinant, care supravegheaza si indruma implinirea sociala si biologica a fiintei umane.Rolul mamei este covarsitor pentru deprinderea de catre copil a limbajului verbal (de unde si denumirea de "limba materna")...
.....in ceeace priveste relatia mea cu maicuta mea este una speciala:nu avem secrete si intotdeauna tinem cont de sfaturile date reciproc.
Da, sunt foarte multumita de relatia mea cu mama,,. primul motiv, ca suntem amndoua foarte nebune. si e foarte apropiata de varsta mea...( mama vitrega, si are doar 27 de ani )
Sunt foarte multumit, vorbesc despre absolut orice cu mama, e intelegatoare si imi da foarte multe sfaturi :X
Buna... m-am decis sa rasp la intrebarea asta desi nu am cunoscut-o pe mama mea adevarata pentru ca a murit cand eu aveam 3 ani deci nu am cunoscut-o si nu stiu cum ar fi fost viata cu ea...am avut pe cineva care i-a tinut locul 11 ani de zile si de cativa ani s-a despartit de tata dar cu ea am avut o relatie speciala si acum desi numai este cu tata ne intelegem si ne ajutam reciproc si ne respectam... dar daca aveti mama langa voi parerea mea este o respactati si sa o iubiti si sa fiti langa ea cand are nevoie de voi...multi plang ca nu-si au mama langa ei si ar da orice sa dea timpul inapoi sa vada macar cum era...mama sau tata nu va vrea raul niciodata chiar daca sunt mai exigenti si par un pic rautaciosi... dar ei va iubesc si va vor doar binele... pop