Du-te. n-ai ce pierde.Si eu am participat in liceu la un concurs de poezii, si eu eram la fel de timida si emotiva si aveam impresia ca o sa ma fac de ras.Nu mica mi-a fost surprinderea cand juriul m-a desemenat castigatoare si profa de romana mi-a spus ca s-a simtit ca intr-o sala de recital si mi-a recomandat sa urmez facultatea de teatru.Viata te surprinde atunci cand te astepti cel mai putin. Succes si mult curaj
Esti modesta rau. etc, etc, du-te sau nu te du. raspunsul e doar in tine cum ar spune maestrul Yoda. Daca crezi ca te tine te tine daca o sa-ti ca te vei incurca asa vei face. Totul tine de cat te bine te increzi in fortele proprii.
Pai, daca esti desteapta atunci nu rata ocazia. Trebuie sa lasi emotiile la o parte daca vrei sa reusesti. Succes.
Du-te. Si ca sa pierzi din emotii exerseaza in fata catorva prieteni sau a familiei si recita ca si cum ai fi in fata juriului. Iar cand ajungi acolo, imagineaza-ti membrii juriului dezbracati. Cica scade anxietatea.
Ar fi bine sa mergi la concurs pentru a arata ce poti, desi nu cred ca poti dovedi ca esti desteapta daca reciti o poezie, poti merge la olimpiade, poti avea note maxime, dar nu e rau sa si reciti daca vei reusi poti sa te gandesti ca poti arata ce buna esti oricand si in orice conditii. Bafta
Du-te si succes! Inainte de a incepe recitarea, sa respiri adanc de mai multe ori, si tii in tine aerul minim 3 secunde, inainte de a-l expira, pentru a te calma si fii ok! BAFTA! TPU iti tine pumnii, si sa ne spui apoi, cum a fost, ce ai recitat, etc...
Sincer nu ai nimic de pierdut si cred ca metita sa incerci cum am mai spus nu ai nimic de pierdut asa ca du-te la acel concurs si fa tot posibilul sa il si castigi te pup si succes
Ehhh... mica, mica si laudaroasa... dar este bine ca-ti recunosti meritele... Dac ti s-a oferit sansa...profita! daca-ti place poezia...recita! .nu are importanta existenta juriului... daca sti ceea ce trebuie sa faci. .nu va exista nici un moment de trac...asa,ca la scaoal...sti lectia... n-ai emotii...la fel si aici! si lasa deoparte celelalte "chestii"...pe cap? BAFTA! ...sa ne scrii c-ai fost super!
Bafta! Iti tinem pumnii! Cum sa nu te duci? Este o sansa pentru tine. Gandeste-te la ceva frumos si uita de lumea care te priveste in timp ce reciti. Traieste poezia respectiva! Baftaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Mergiii, incetul cu incetul iti vei castiga increderea in tine.
Si daca iti este frica de juriu sau alte persoane din audiutoriu, inchipuieti ca nu sunt acolo, gandeste-te ca esti intr-un basm frumos si tu esti naratorul.
Bafta
Din pacate concursul s-a anulat insa va multumesc tuturor ca m-ati ajutat!