Nu prea ai ce sa faci, e foarte greu pentru o femeie in astfel de perioade mai ales cand ai o relatie de asa durata si un copil cu respectivul. Doar las-o sa-si spuna supararile, stiu ca e deranjat dar pe o ajuta mult sa vorbeasca si sa stie ca o asculta cineva chiar daca nu-i dai neaparat un sfat. De asemenea ai putea sa incerci sa-i spui subtil sa mearga la un psiholog. Ar putea s-o ajute sa treaca mai usor peste aceasta problema si sa ia o decizie.
Buna! Nu conteaza daca tatal tau a suferit sau ceva de genul... fapta a facut-o si nu mai poate schimba nimic.
Tot ce poti sa faci este sa-i fii alaturi mamei tale si sa-i aduci aminte ca orice s-ar intampla tu ii esti alaturi, nu conteaza ca tatal tau este "asa cum este". Poti sa-i zici mamei tale ca tatal tau a regretat ce a facut si toate cele dar sincer, daca faci asta s-ar putea s-o superi si mai rau intrucat daca ai face-o ar parea ca ii "Tii partea tatalui tau". Deci ai grija ce faci! Fii alaturi de ea, imbratiseaz-o cand este trista si adu-i aminte ca orice s-ar intampla tu ii esti alaturi.
Bafta!
Si parintii mei au divortat, in 2007 sau 2008, mi se intampla si mie acelasi lucru. Eu ii fac vizite rare tatalui meu, deoarece maicamea reactioneaza urat cand este vorba de el...
Daca tatal tau iubeste alta femeie, nu ai ce face, trebuie sa se obisnuiasca doar cu ideea.
Stiu cum te simti, am trecut prin acea perioada si inca trec putin, pot zice. Acorda-i timp mamei tale, ascult-o, consoleaz-o si din cand in cand mai zi cate o vorba buna. Asta e tot ce pot sa faci tu, ei trebuie sa ii rezolve probleme sau sa termine definit. Ai grija. Funda?
Nimic,doar fii alaturi mereu si ascult-o de asta ea are nevoia la moment sa-i fii persoana care o asculta si este de acord