| Chiran_Catalina_Ana_1972 a întrebat:

Tata e ginecolog, iar când mama i-a spus ca mi-a venit ciclul, el m-a dus la el la cabinet si m-a pus sa ma dezbrac. Eu m-am dezbracat si m-a consultat. Mie nu imi e Jena de el. De exemplu el ne epileaza si pe mine si pe mami. E bine ca sunt atat de deschisa?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu sa fiu in locul tau si sa fiu fata ii zicea sa puna un coleg sa ma examineze... mi se pare ciudat ce faceti voi dar na...

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu sunt baiat si tot mi-e jena de tata tongue
Daca tu esti in regula cu asta atunci e okay, mai ales ca e ginecolog.

Oricum, sa nu mai spui asta nimanui *Pe bune acum, lucrurile de genul raman in familie* Daca afla colegii tai despre asta atunci s-ar putea sa faca glume pe seama ta... Deci mai bine sa nu afle.

Bine sau rau...chestia asta e relativa. Nu stiu ce sa zic. Eu unul zic ca e okay, pana la urma e tatal tau care e si ginecolog pe deasupra...cred ca e bine.
Oricum, sa fii atat de deschisa doar cu parintii tai, atat. Asta este spre binele tau.

Repet, tine chestiile de genul in familie. Sa nu afle prietenii/colegii. Nu ai nevoie de comentarii/glume inutile.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mie mi se pare destul de ciudat, dar dacă zici că e ginecolog și nu ai vreo problemă, ok. apropo, ce vârstă ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiind ginecolog nu vad ciudata chestia dar ai face bine sa nu spui la prieteni sau mai stiu eu cine. oamenii pot fi foarte tampiti de fel si te vor barfii toti. cat despre "De exemplu el ne epileaza si pe mine si pe mami." asta face orice cuplu.

| KittyKernel a răspuns:

Pai,mie mi se pare destul de ciudat. Dar asta e treaba voastra.
Nu mai spune la nimeni(colegi prietei etc)ca s-ar putea sa interpreteze gresit sitatuia.

| KhEm a răspuns:

Nu e ciudat de loc, tine secret faptul ca el e ginecolog