| Adriana8989 a întrebat:

Tata e preot, am mai zis asta din cauza asta e prea strict cu mine, nu prea am voie să fac nimic. Am 16 ani, daca am chiar și prieteni băieți mă cearta am un coleg, mă înțeleg bine cu el ca prieteni și pentru asta ma cearta. El zice ca sunt fata de preot și trebuie să fiu exemplu dar cu ce îl încurcă pe el faptul că eu am nevoie de libertate? Am 16 ani.Cum să îl fac să înțeleagă că eu îmi doresc mai multa libertate? Credeți ca e o problema eu fiind fata de preot să am mai multa libertate?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a mai raspuns la o intrebare asemanatoare. Se pare ca nu ai inteles nimic din acele raspunsuri.

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

Nu e de mirare ca nu a inteles. Opiniile au fost diverse. Mai nasol e ca s-au gasit destui care sa-i dea dreptate lui taica-su, desi nu are.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, tu ai vreo problema mentala si esti incapabil sa intelegi ce-ti spune taica-tu si noi pe aici?
Esti prea mica de anisori sa faci ce vrei tu sis a fi liberyina, fiindca esti inca copil mic.
Tatal tau are perfecta dreptate, asta nu-i strictete ci educatie!
Asculta de tatal tau ca un copil bun, dand exemplu comunitatii in care tatal tau este preot, fara sa-l faci de rusine.

| Kufu95 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu are deloc dreptate, mi se pare foarte exagerată treaba asta cum că dacă este fată de preot trebuie neapărat să facă cum spune el. Dacă ea nu vrea să fie ca el, care ar fi problema? Și mă refer că poate să nu fie ca el în sensul că să nu aibe un comportament toxic.

| Violleta2022 a răspuns:

"Credeți ca e o problema eu find fata de preot să am mai multa libertate?"

Categoric NU la anisorii astia!

| mihai69 a răspuns:

Nu e o problemă decât în mintea lui blocată în evul mediu.

| Ryumex a răspuns:

Asas popi astia care cu copii fete, vor sa le ciocaneasca ei primii, nimic nou din pacate oh go on

| luxlux2488 a răspuns:

Si daca e preot care e probema, nu este si el tot om. Daca nu intelege, faci tu ce crezi, doar esti copilul lui si nu are ce sa iti faca!
Eu am cunoscut preoti si fete de preoti, chiar aveau libertate si ei erau foarte deschisi ca preoti, as putea sa povesestesc chiar multe.

| Kufu95 a răspuns:

Problem nu este la tine ci la el. Nu văd ce ai face atât de grav încat să nu te lase să faci ce îți dorești că de exemplu, eu nu cred că ți-ai dori să devi alcoolică sau să te apuci de fumat. Poate tu te referi la faptul că nu te lasă să ieși cu alte persoane, aș vrea să dezvolți mai mult în acest sens.

| DoarDorr a răspuns:

Tu nu ai mama? De ce nu vorbesti cu ea? Ca preoteasa va sti sa-ti explice care sunt obligatiile si libertatile unei fiice de preot. Ca mama, va sti sa vorbeasca si cu sotul ei in favoarea ta.
Cu ce il incurca pe tatal tau? Pai el ca preot condamna preacurvia, le pune pe femeile din sat sa-si aplice pedepse daca gresesc. Cum sa o lase tocmai pe fiica lui sa fie exemplu negativ?

| Teodore000 a răspuns (pentru DoarDorr):

Pentru că toată lumea știe că orice femeie care vorbeste cu un băiat, înafară de cel cu care este căsătorită precurveste.

| Holiday a răspuns (pentru Teodore000):

Nino, nino!

| darrio2007 a răspuns (pentru Teodore000):

Ai, nu mai spune! Doar daca vorbeste?

| Teodore000 a răspuns (pentru darrio2007):

Lumea o să mă atace pe mine dar asta e mentalitatea celor ce au răspuns aici.

| Fabbiann a răspuns:

Pot face un profil psihologic despre tatal tau in felul urmator si nu vreau sa il judec:
1. Tine la tine si vrea sa te faca un exemplu in viata
2.Nu tine la tine si vrea sa te faca un,, exemplu" doar pentru reputatia satului
3. Poate tine la tine doar ca nu stie cum sa.si manifeste iubirea pentru ca a trait intr.un mediu asemanator adica intr. unul comunist in care mai mult ii pasa de ce zice lumea decat sentimentale tale care sunt mai presus decat gura lumii. Poate fi amandoua e greu sa-mi dau cu parerea. pot da doar cu presupul.Dar in ansamblu parerea mea e ca nu trebuie sa te simti fortata sa fii acel "exemplu" daca nu te simti obligata pentru ca nimeni n.are dreptul sa decida ce sa faci cu propria viata nici macar parintii ca unii te indruma pentru binele lor nu al tau. Daca vrei sa fii cu adevarat acel exemplu eu ca un strain te sustin pentru ca si eu la randul meu sunt crestin si prin credinta iti spun adevarul ca nu te simti constransa sa crezi in Dumnezeu.Libertatea o au toti nimeni n.are dreptul sa ti.o fure ori ca esti barbat sau femeie nu conteaza, eu unul libertatea am gasit.o prin Dumnezeu dar referitor la cazul tau incearca sa comunici mai mult cu el.Bafta