Lasa prostiile si vezi-ti de viata. Esti deja majora si poti face ce vrei. Revezi si raspunsurile mele la celelalte intrebari puse de tine.
E prost, cum naiba sa te judece cand tu ai obtinut o medie excelenta, bagati pl in masa si vezi-ti de treaba. Important e sa nu ajungi in videochat, alea fac 20. 000e pe luna si nu au nici 10 clase ))
Reclamație la poliție.
Astfel de exemplare "umane" nu merită numele de părinte".
Pur și simplu este un individ care a rămas o mumie vie cu concepții din "Epoca de aur", când era această dorință, obligație ca să ai copilul de 10 la școală.
Ar trebui să porți o discuție cu "tatăl tău" și să îi explici că de 21 de ani suntem în mileniul 3 și școala făcută de tatăl tău avea concepții din "Epoca de aur".
E foarte greu să fi independentă, dar poate dai la facultate și pleci în alt oraș.
Sinuciderea e calea cea mai ușoară pentru lași, nu pentru cei care au demnitate!
Si daca ajungi casierita la mega ce e asa rau? Si aceea este o muncă cinstită, multe femei sunt casierite la mega kaufland cora carrefour si nu sau mai sinucis, doar nu vrei sa ajungi director sau?
Poate vrea mai mult decat director, de ce nu? Directorii nu sunt asa de bine platiti, se poate mult mai bine.
p.s.: "casierita la mega" te faci cand iei niste note amarate...
Nu te mai gandi la sinucidere, ca nu tu esti problema.
Taica-tu e nasol. Pune-i laxative in mancare si bauturi, sa fie mereu la WC. Nu va mai avea timp sa manance rahat.
In primul rand sa nu mai dramatizezi si sa nu mai iei in seama toate aberatiile astea.Trebuie să ai mai multă încredere în tine si sa nu te mai lasi supusă presiunilor de genul.
Tatăl tău are probleme nu tu, iar tot ce trebuie sa faci e sa il întrebi si tu pe el daca el la randul lui se considera perfect, sau ce înțelege el prin perfect.Sa il întrebi dacă si el la rândul lui ti-a oferit tie tote lucrurile pe care ti le-ai dorit fie ca a putut sau nu.Sa il întrebi dacă va sta el la casa in locul tau, sau de ce tot se plânge daca e pe asa...
Presupun ca ai 18 ani, trebuie sa fi totusi un pic mai matură si puternica.
Interesează-te ce notă a luat el la examene și, dacă a luat sub 10 curat, strigă-l și pe el "casier la Mega Image", să vedem ce zice.
Nu-l lua in seama nu o sa ajungi cum vrea el Dora pentru ca Asa vrea el și așa zice el
Evital Lasă-l sa zică ce vrea el tu creazati propriul drum in viața urmeazati visul și fa ce sti tu mai bine poți ajunge in viata și cu 0 clase om știu oameni care ai doar 4 clase și cu munca cinstita au ajuns foarte sus au știu ce vor de la viața nu au asculta stânga și dreapta și-au reușit dacă ei au reușit cu 4 clase tu poți mult mai mult de atât
Știai ca mulți visează sa lucreze la mega image dar nu pot Findca nu au schola necesară și nu-i vor tu ai șansa asta sa lucrezi la un loc foarte bun încă de muncă alți muncesc de își rup oasel pe Șantiere pe frig și o grămada tu inaca este foarte bine
Ai luat 9, 70 in bac, dupa logica ta, asta este o nota de care ar trebui sa iti fie rusine?
Nu-i un job rau, am lucrat :")
Eu zic să-i dovedești cat de mult se înșela
Grup de oamenii ablosut normali deloc dubios, va așteptăm cu drag
Avem comunitate faianță... făină... faina la naiba
https://discord.gg/kRq9spxTQf