Personal, nu aș ierta așa ceva, dar fă ce simți. Până la urmă, e tatăl tău. Deși nervii nu justifică aceste cuvinte demne de milă. Da, milă pentru că a ajuns la vârsta la care să aibă o familie cam degeaba.
Probabil ca l-ai suparat foarte tare, altfel nu cred ca ti-ar fi spus acele cuvinte, asa ca ar trebui sa-l ierti si sa cauti sa nu-l mai superi.
De regula parintii isi iubesc copiii, chiar daca uneori ii mai cearta la nervi.
Cand o sa ajunga pensionar si nu are cine sal ingrijeasca atunci poti sa-i zici - ai ajuns un parazit daca n-ai fost in stare sa fi un tata demn de mine si il lasi sa il manance viermii
Da, neiertarea otraveste sufletul.Te incurajez sa citeasti cartea- Viata condusa de scopuri de Rick Waren.Chiar daca tatal tau regreta ca existi, Creatorul nostru se bucura ca exista toti oamenii pe care i-a creat si El ooate sa iti dea puterea de a ierta si a te bucura de viata.
Tu ce i-ai zis? Eu am învățat că fum fără foc nu iese.
Ia-o și invers. Așteaptă și vezi dacă te va ierta el!
Nu face ce ar trebui, fa ce simți tu.
Nu exista regula pentru așa ceva.
Dacă simți nevoia sa nu îl ierți nu o face, dacă vrei sa îl ierți atunci fa-o. Simplu. Măcar ți-a zis ca ii pare rău și ca a spus asta la nervi?
Nu, nu exista scuze pentru aceste cuvinte. Pentru ca era nervos sau pentru ca l-ai suparat, nimic nu justifica acele cuvinte oribile pe care ti le-a adresat
Nu exista iertare.
Ai fost abuzat, prietene. Nu ti-a prins bine copilaria aia, ci doar te-a traumatizat si te-a transformat intr-un bully. Ti se pare ca te lauzi cand spui ca ii bateai pe toti? Asta a crescut maica-ta, nimic altceva.
Un copil se creste cu iubire, nu abuzat psihic si fizic, cum a facut maica-ta. Vai de tine, sper sa nu te inmultesti.
Într-adevăr, nu ești pămpălău prost...
Ai dreptate ce ai spus.
Nu. Taică-tu nu e om bun, nu mai vorbi cu el. Într-o zi va depinde de tine, atunci când va fi bătrân şi bolnav. Va fi vulnerabil şi uşor de învins.
Tata e cam taran. Nu e nevoie sa-l ierti, dar deocamdata daca traiesti sub acoperisul lui poti sa-l lasi in pace. O sa vina vremea mai incolo, cand imbatraneste, sa-i spui si tu parerea ta despre el, daca simti.
O sa fiu un pic mai...dur. Unii oameni nu merita sa se reproduca. Fac copii dintr-o greseala sau pentru ca nu stiu cum sa munceasca si toarna 78123781 de copii ca sa traiasca pe banii de la stat.
La finalul zilei, copii sunt cei care sufera din cauza asta. Eu daca as avea un copil, nu i-as zice niciodata asta. Daca acesta nu este un incident singular, eu as incerca sa ma distantez cat se poate de el si sa plec cat mai repede de sub acoperisul lui.