Nu il mai primwsti in casa voastra, clar.
Dar, din moment ce intrebi aici, cam stai pe ganduri.
Ia-ti inima in dinti si de fata cu soacra si sotul intreaba-l:
-tata socrule, de ce nu te uiti in ochii mei cand ma privesti pe mine si alegi sa te uiti la fundul sau sanii mei?
Chiar nu va este rusine?
Nu îl mai primești în casa voastră, dacă nu înțelege si lucrurile devin serioase, mergi chiar la politie sa ceri ordin de protecție.
Cine te pune sa dai drumul la usa sau sa deschizi poarta cand esti singura acasa? Daca ti-e frica de el, te duci la politie si il reclami pentru hartuire sexuala si obtii ordin de restrictie pe numele lui...sa vedem daca mai are curajul sa vina.
Ai mare grijă cu socrul tău, având în vedere faptul că are obsesii sexuale. Ar trebui să fie lângă tine soțul tău când îți vine socrul, bineînțeles dacă va mai fi primit vreodată de soțul tău. Când ești singură nu ar trebui să dai deschizi ușa decât dacă este soțul tău.
Doamne Dumnezeule bă au înnebunit oamenii nu mai sex sex cum dracu sa existe mă așa ceva ba frate e prea de tot...
Ăla trebuie sa nu-l mai primiți pe așa în casă voastră niciodată ăla nu-i om de primit în casă nimănui ăla este un monstru un animal de "om" ăla trebuie internat la spital pe viață...