anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu bea foarte mult. 6-10 Doze de bere pe zi. El nu a avut niciodata grija de mine, doar ce imi da alocatia. Mama a divortat de el anul trecut. Certurile au fost dintotdeauna doar ca de cand a divortat el a devenit si mai rau. Eu si mama ne straduim sa vindem apartamentul de cand au divortat. Am sunat la agentii, am dat anunturi pe site-uri dar tot nu vindem. Au venit cativa clienti dar dupa nu au mai fost interesati. Sincer nu stiu ce sa mai fac sa ma omor sau sa il omor eu pe tata. Am incercat toate metodele sa scapam de el. Am vorbit frumos. Am incercat cu politia (tot pe noi ne afecteaza pentru ca ii da amenda). In judecata e prea scump din ce mi-a zis mama. Simt ca nu o sa vindem niciodata. Am incercat sa il convingem sa ne dea jumatate din banii apartamentului si sa plecam. Parca nu mai exista alta metoda. Pe mine ma afecteaza lucrurile astea. Ma injura pe mine si pe mama in toate felurile. Ne si scuipa. Eu nu pot sa ma despart de mama pentru ca ea o avut grija de mine totii ani astia. Noi cu banii ne descurcam rau si nu ne permitem o chirie sau altceva. Mama nici nu s-o simtit bine iar acum bunica e in spital deci e mult mai rau. Eu as incerca sa il bat pe tatal meu dar nu cred ca o sa castig. Notele mele sunt afectate mai ales ca niste colegi isi mai bat si joc de mine. Eu si mama ne-am fi muta la rude sau la bunici doar ca faza e ca tatal meu o sa faca prea multa mizerie/jeg si nu o sa mai putem vinde. Ce s-a mai fac?

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Mama poate obtine un ordin de restricție, daca tatal e violent, caz in care va fi nevoit el sa plece.

| relian a răspuns:

Vad spui ca la scoala ai note cam slabe, asa ca lasa pe tactu in pace si ocupate de chestii de nivelul tau. Situatia dintre parintii tai nu este treaba sau problema ta.
Tu ai probleme cu scoala, asta din ce spui chiar tu.Ai si ginduri de astea de criminal, nu suna deloc bine ce fel gindesti. Stiu ca multi oameni spun multe la necaz la stiu si eu nervi, dar cand e spusa de un copil este deja semn de intrebare.

Maicata stie ce ginduri ai? Ar fi cazu sa treci pe la un psihiatru ceva.Ai ajuns sa il bati pe tactu? Nu-i nimic, iti va veni si tie rindu, stai linistit, asa cum te porti tu cu taicatu acum, la fel o sa se poarte si copii tai, asta daca o sa ai copii vreodata.

Parinti au divortat, asa si? La divort s-a facut ceva imparteala a ce aveau parintii tai.
Banui ca are si taicatu o bucata din apatm ala, altfel era de mult dat afara.

Deci cit aveti voi, cit are taicatu? Nu stiu cum de a divortat maicata fara sa faca partaj, ori daca s-a facut, inseamna ca taicatu are si el cum am zis bucata lui.

Notele tale de la scoala nu-s afectate de situatia de acasa, de faptul ca te imnjura tactu, ai gasit deja motiv de ce ai note slabe la scoala laughing

| Freya1 a răspuns:

Nu e ok ce se intampla clar, dar fără supărare cred ca la ai tai e orgoliul la mijloc.

În primul rand tatăl tău face ce face pe fata pentru ca vrea sa o terorizeze pe mama ta de ce s-a despărțit.Dar și mama ta...
Pai dacă ești terorizata te duci cât vezi cu ochii.Mergi la neamuri, iti găsești de munca și cu bani făcuți îl dai în tribunal.Deschizi partaj, pe care nu știu de ce nu la deschis încă de când a divorțat ca nu se plătește.Ori va despăgubește și plecați, ori îl despăgubiți și pelaca, ori vindeți și împărțiți.Nu exista ceva ce sa va oblige sa stați asa.

| mi25 a răspuns:

In rimul rand, mama ta poate sa faca plangere la politie si sa ceara protectie. In acest caz, tatal tau va fi obligat sa paraeasca casa. Apoi sa se treaca la partaj.

| anonim3247 a răspuns:

E și normal ca nimeni să nu vrea să cumpere apartamentul dacă tatăl tău nu e de acord să se vândă.

| anonim3247 a răspuns:

Nu există soluție legală ca cineva să cumpere apartamentul ăla dacă el nu vrea ca să se vândă.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa vorbim! Asociatia Telefonul Copilului poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Poti primi ajutor specializat in mod gratuit si in deplina confidentialitate.

Apelul catre 116111 este gratuit din retelele Telekom, Orange si Vodafone, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente

Daca te simti in largul tau mai degraba in mediul online, ne poti scrie la 116111@telefonulcopilului.ro sau pe http://www.116111.ro (disponibil 24/7).

Poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra disponibila pe dispozitive android Happygraff http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Noi te ascultam oricand si pentru orice problema!

| Continchiscontsters a răspuns:

Pai și mama ta dacă nu-l vrea da? Dece mai sta ma cu el? Dece? Ei se cearta ei se împacă nu te băga între ei niciodată sa niciodată mai au și ei zile bune zile rele nimic nu-i roz în viata asta nimic absolut nu există căsnicie perfecta nu exista nimic perfect pe lumea asta absolut nimic cu toți suntem păcătoși plini de rele și probleme sa fi părinte nu-i ușo nu-i ușor frate ce spui tu acolo ma sa-i iei viata lui ce ai ma frate Revinoti ști tu prin care a trecut și văzut omul ala ca sate auduca pe tine la vârsta aia ști tu câte a trăit și văzut omul ala sa ai e grija de familia lui? Nu nu ști nu ai de unde sa ști și ce are dacă bea? Lasal sa bea dacă el acolo își găsește liniștea lasă să bea între ei doi nu te bagi se mai cearta ei da îți spun eu ca ei se iubesc cu adevărat altfel tu nu mai erai de mult și termina dreacu cu rahaturile astea cu omor și alea ca deja o iei razna rău de tot Revinoti și băgată te la muncă

| Continchiscontsters a răspuns:

Nu zic ca face bine ce face ce el ce face el este rău din calea afara rău de tot nu-i bine ce face la familia asta el da ba trebuie sa fiți uniți ma trebuie sai aduci pe drumul cel bun pe amândoi sai unești sa nu mai facă asa sa nu se mai ajungă asa sa nu mai fie trebuie tu sa găsești soluția ca mama ta și tatăl tău sa se înțeleagă sa nu se dezbine sa nu se ajungă mai rău să nu fie rău să fie bine ma să fie frumos și liniște în familia

| nicusorx a răspuns:

Raporteaza la politie! Inregistreaza cu telefonul mobil momentele violente si predale la politie! Iar daca politia nu face nimic incearca sa iei legatura cu televiziunile de stiri, sigur unele vor vrea sa monetizeze stirea si o vor da pe post bineinteles cu fetele blurate! De aici politia va incepe sa se miste! Nu incerca sa te bati cu el!