Cea mai buna solutie e ca mama ta sa divorteze, cam acelasi caracter era (si este) si taicamiu.
Deci acesti oameni nu merita pe nimeni, din 2007-2008 parintii mei sunt divortati,eram un copil destul de mic, faptul ca am crescut fara parinti de mic m-a trezit la realitate,m-a facut mai matur si mai constient de ceea ce se petrece.
Am locuit la bunici cativa ani,nici cu ei nu m-am inteles,acum locuiesc intr-un apartament, unde am liniste, tot ce am eu nevoie este linistea.
Daca mama ta ar face acest pas ar fi o mare schimbare in bine.
Mi-e greu sa cred ca el seamana cu toti baietii de varsta ta la comportament. oricum, vezi ce faci pe viitor sa va fie bine, si sa nu va distrugeti viitorul.
Daca ai 22 de ani de ce nu pleci in strainatate, ai independenta financiara, scapi de taicatu, o ajuti pe mama ta cu bani, si toate -s bune si frumoase...
Străinătate e greu și acolo adică nu numai că nu cunpaște pe nimeni dar sunt companii în care ajungi să iei țeapă în legătură cu multe lucruri.
Și mama sa ce a făcut? Nu s-a îndurat. Mai degrabă suportat totul și ce ar trebui să facă fata să ia toată povara pe umeri ei?
La tine au divprțat, frumos și simplu, dar situațiile și oamenii diferă și nu e la fel de simplu și unele lucruri nu se mai pot schimba așa de ușor.
Parintii mei nu-s casatoriti, mama e cu el de cand avea 15 ani si nu avea unde sa stea, nu a terminat liceul si ei au mereu datorii, mama zice ca bunica fugise cu amantu ca era tataie betiv, mama a stat cu sora ei cu bunici lor unde acum e numai tataie care nu munceste si mama zice ca ii plateste casa unchiul ei. Mama e cam prea legata de el, ea nu are unde sa stea nici ce manca fara el si asa e stap[an peste vietile noastre, am avut o gramada de probleme cu lumea ca de obicei lumea se comporta ca tata cu mine, acum vreau neaparat sa scap de el dar nu pot, am nevoie de multe si nu le pot avea cum nu le-am putut avea nici in adolescenta ca sunt tot aici. http://www.tpu.ro/......ea-sta-cu/