| AnckPuff a întrebat:

cryingcryingcrying... tatal meu e somer si de 2 ani incearca sa faca nu stiu ce afaceri si maam e casnica si noi traim din pensia bunicilor si mama ii zice tatalui sa se angajeze si el nu vrea,, nu vreau sa fiu sluga la patron,, iar mama nu vrea sa faca naveta ca sa-i caute de lucru si aici prin zona nu sunt posturi si ei isi striga in fiecare zi ca lasa afacerile ca nu stiu ce si eu ii zic mamei sasi caute si zice ca nu vreau cu naveta cryingcryingcryingcryingsi ce ar trebui sa faccryingcryingcryingla pensie nu pot iesi ca nu au lucrat deloc decat tata mai acum 2 anicryingcryingcryingce sa faccryingcryingca nu mai suport sa se certecryingcryingcryingsad

4 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Esti copilul lor, si din ce ai scris, nu am putut sa iti ghicesc varsta -, dar banuiesc ca poti fi numita inca persoana tanara, gen adolescent/a? Cautati si tu de lucru, daca esti dispusa sa contribui pentru casa si familia in care esti, si daca, eventual, esti dispusa sa faci naveta.
Ai tai cred ca nu-si dau indeajuns silinta; nu le convine situatia, dar nici nu sunt dispusi sa faca niste sacrificii pentru a aduce bani in casa; le este mai usor sa traiasca greu din pensia parintilor lor ( care si ei trebuie sa traiasca din aceeasi pensie ), decat sa puna mana sa munceasca pana ii dor oasele, daca e nevoie.
Este casnicia lor si se pare nu stiu, sau nu vor, sa se descurce cu obstacolele pe care le intalnesc.

| AnckPuff explică:

Am 14 ani opinia mea era la facultate sa muncescsad

| abianca3 a răspuns:

Tu cati ani ai ?

| DarkAngel32 a răspuns:

,b.nl