anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu este obsedat sa cumpere obiecte stricate si ma pune si pe mine sa il ajut sa cumpere dar eu ii spun ca numai vreau el devine vulgar si ma ameninta ca nu i-mi da sa mananc, ce poate fi manipulare sau ce?

7 răspunsuri:
| vladuss09 a răspuns:

Cati ani ai?

Daca tu nu vrei sa il ajuti si ti se pare greu, nu-l mai ajuta. Nu cred ca il lasa inima sa nu iti mai deie sa mananci. Numai daca el cumpara vechitrui, le repara apoi le vinde si asta este singura sursa de venit.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru vladuss09):

Am 29 ani, tatal meu isi da ultimul leu din buzunar si ne cere si noua bani nu le ia casa le vanda el vrea sa mestereasca la obiecte stricate ce numai pot fi reparate si sa ajuns sa stranga patru saci de deseuri si am ajuns la o situatie financiara proasta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma, gramatica sigur nu e!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 29 de ani iar tatăl tău te ameninţă că nu îţi mai dă să mânânci?
Nu vezi nimic greşit în asta?

| vladuss09 a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

Ai 29 de ani si te amenita tatal tau ca nu iti mai da voie sa manaci? o_O
Esti pe cont propriu. Ai bani tai si te poti hrani si singur. Eu zic sa ii dai paci si sa ii zici ca chiar nu iti pasa de treburiile lui si sa nu iti mai ceara din bani ca nu ai... :l

| calarasanu a răspuns:

Ce face cu ele? Le valorifica intr-un fel (piese, reparatii, fier vechi, lemn de foc, reciclare sticla, etc)?

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru calarasanu):

Nimic sa isi omoare timpul le mestereste pana se plictiseste de ele si cumpara altele deci asta anseamna bani in plus din buzunarul nostru ma refer la aparatura electronica nu le poate recicla nicaieri din cauza ca sunt rebuturi la ultima mana