| bboycbv a întrebat:

Tatal meu m-a prins odata ca am fumat...peste cam o luna am incercat iar una si m-a prins iar... i-am pierdut total increderea...cum as putea sa o castig la loc? si ce-i sigur ii sigur ca nu mai pun tigara in gura... dar tatal meu nu ma mai crede niciodata...are toate motivele...cum pot sa recastig increderea sa?

Răspuns Câştigător
| Cristina_3547 a răspuns:

Sa castigi increderea cuiva iti poatea lua mult timp insa poti sa o pierzi peste noapte.Nu o sa iti fie deloc usor sa ii recastigi increderea tatalui tau.

7 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Nu te mai chinui. Degeaba ai sa ii spui zilnic ca nu mai fumezi. Dovedeste prin fapte. Lasa timpul sa curga si tatal tau isi va da singur seama de adevar. Un fumator se simte usor.

| PauLa.M a răspuns:

Asculta tot ce iti spune. daca iti spune de exemplu la ora 10 sa fii in casa... vino mai devreme. la 9 45. ii vei arata ca iti pasa de sfaturile lui si nu ii pui vorbele la spate. oricum va dura.increderea se castiga in ani si se poate pierde in secunde.

| Slavic a răspuns:

Nu! spune-i ca acum ai inteles ca tigara bauturile si tot ce este rau nu aduce la nimic bun zi ca ai inteles si no sa se mai repete si cal iubesti si zii ca numai tu ma indrepti pe drumul cel bun

| madalinutza a răspuns:

Ar trebui sa dovedesti ca nu mai fumezi, prin fapte nu doar prin vorbe

| yodenymarya a răspuns:

Pai...ar trebui sa incepi sa il asculti mai mult si sa il respecti macar pentru un timp. Apoi ai putea sa ii faci un cadou langa care sa ii dai un biletel prin care iti ceri scuze pentru ce ai facut. eu asa as face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut experienta asta. Avea taica-miu un pachet de tigari si nu i-am luat numai o tigara doua ci tot pachetul si l-am fumat cu balaurii de seama mea! 3-! 4 ani atunci. L-am simtit dimineata ca isi cauta tigarile dar "dormeam". Seara cind a venit tot "dormeam dar n-am putut sa nu-l aud;-Soarele matii. macar o tigara sa-mi fi lasat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu el, incearca sa nu ii mai iesi din cuvant si sa faci asa cum spune el macar o perioada. Ma bucur ca ai inteles ca fumatul nu iti face bine. E in joc sanatatea ta.