Eu spun sa ai grija ca sincer sa fiu cu tine nu te poti astepta la sinceritate,seriozitate din partea fetelor in ziua de azi, sansele sa fi inselat sunt mari,stiu cum e sa isi spuna asta cineva mai ales cineva drag dar si sa o patesti si mereu isi dai seama ca au avut dreptate,eu unu nu cred in iubirea vieti,fete,fidelitate,monogamie,femeia e perversa te joaca pe degete te face catelusul ei si te face sa o iubesti ca prostul apoi te lasa si suferi,cred ca cateodata trebuie sa dai dreptate si celor in varsta ca au experienta,fata sincera,serioasa, fidela slabe sanse parerea mea, totul e sa nu ai asteptari ca ele aduc dezamagiri, daca nu ai incredere in ele evita relatile de lunga durata parerea mea, la inceput toate sunt sincere, serioase apoi vezi cat de ipocrite sunt de fapt
Nu sunt singurul care crede asta https://www.tpu.ro/......u-ca-a-nu/
Sa iti schimi rapid filosofia de viata si sa realizezi ca ai crescut intr-un mediu toxic alaturi de oamene needucati. Cand o sa consideri ca ai o educatie adecvata atunci poti functiona si tu normal in societate
Pai daca ai grija de ea si o iubesti n-o sa te insele nici moarta...si schimba-ti parerea pentru ca pe tine te-au afectat mult cele vazute prin casa si de asta ti se par femeile asa
Lewis95 întreabă: