| Skrilly a întrebat:

Taticule.
de ce toti imi spun ca sunt o ciudata? ..adica nu sunt.happy.
adica da sunt diferita nu ascult ce asculta ei ..nu.mi place Conect`r (am scris corectrolling on the floor )? nu ma imbrac ca ei?! dar totusi..ma fac sa ma simta ciudat.!

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ca esti putin ciudata. Taticul este si el pe aici?

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

In primul rand nu se saluta cu Taticule.Mai bine treceai direct la subiect fara nici un intro de genul asta
Din bun simt si daca ai cei 7 ani de acasa ai sti ca un ´Buna´ are mai multe semnificatii decat jargoane din astea inventate la diareethinking
Asa si...eu nu vad rostul intrebare-i tale.te dai ca nu esti ca ei ca ai alte preferinte muzicale DAR in schimb te fac sa te simti ciudat.Are logica? NU.
De ce? pai iti spun eu de ce.Ma dau exemplu chiar pe mine
Eu spre exemplu sunt fata, injur de ma ia dracii ascult doar rap si mi se rupe in 16 de tot ce ma inconjoara.Dar nu ma dau cu pumnu in piept sau sa imi pese mie de parerea altuia despre mine.Eu ma simt excelent in pielea mea ma doare in fix ca nu le place la restul.
Dar nu intrec niciodata limita bunului simt.
Nu esti ciudata n-ai 4 ochii 7 picioare 3 nasuri etc.
Nu ma intelege gresit n-am nimic cu tine dar mi se pare ridicol ce vrei tu sa ne impartasesti sau daca vreai doar sa-ti auzi lauzi pe aici imi pare rau eu nu ti le pot da.Ti-am spus clar negru pe alb ce cred eu daca il i-ei ca un sfat ma bucur daca nu la fel.
Numai bine!

| sabin89 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Mai, cum puteti scrie asa infect! Ce scoala ati facut (sau faceti) voi? Pai, mai SchiZz, asa scrii tu "rostul intrebarii"? Multe greseli am mai vazut, dar asa ceva - sa scrii "rostul intrebare-i" - n-am vazut in viata mea. Ce cauta, ma, cratima aia acolo? Sa nu-mi zici ca te-ai grabit, ca putin mai jos scrii "daca il i-ei ca un sfat". Ce cauta si aici cratima? Se scrie intr-un cuvant "iei" (eu iau, tu iei, el ia). Ca sa nu mai zic ca pui doi "i" la "ochi" (scrii "n-ai 4 ochii"), scrii "lauzi" in loc de "laude", "pumnu" in loc de "pumnul" si altele. Si mai iesi si in fata aici si faci pe moralistul. Spui ca nu intreci limita bunului simt, dar ii zici lui Skrilly ca vine cu jargoane inventate la diaree. Pai ce treaba e asta, mai SchiZz?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru sabin89):

Draga tu nu te baga aiurea in seama.In primul rand daca am gresit ceva nu e din vina mea.Nu fac scoala in Romania de ani buni din 24 de ore cel mult 20 le vorbesc in germana cam asa e in viata mea de zi cu zi.Cu cine vorbesc in romana sunt cativa prieteni si familia in rest la scoala pe strada oriunde m-as duce nu vorbesc limba mea.E normal sa mai uit nu? dupa atatia ani happy
Ma doare pe mine undeva ca ma corectezi mai degraba uita-te la aia de scrie cu y in loc de y si k in loc de c si alte minuni nu pe mine.
Te simti mai interesant ca poti corecta? dar vai! am uitat sa ma rusinezwinking

| sabin89 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Ei, daca faci scoala in alta tara, e de inteleshappy

| Dariusuu a răspuns:

Nu ești ciudată ești doar... Normală.:

O zi frumoasă îți doresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău să îți ruinez visele, dar nu ești nici unică, nici specială, nici cum vrei tu să fii. Pur și simplu ai alte preferințe muzicale și, poate asculți ceva și mai rău de atât.
Ca să te simți special, trebuie să ai o anumită cunoaștere, principii diferite de turmă, maturitate în gândire, simț estetic, simț al penibilului și gusturi bune. Ce spui tu nu e de ajuns.

| Skrilly explică (pentru anonim_4396):

Păi, nu mă cunoștihappy. adică, da am zis acolo ceva...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skrilly):

Desigur că nu. Dacă ai ceva de adăugat, zi, poate te voi cunoaște mai bine.
Eu am judecat strict ce am văzut și ți-am răspuns la întrebare.

Fac eattru de mică, și unii consideră asta o porcărie. poftim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skrilly):

Şi eu am făcut teatru (nu mi se potriveşte), şi un bun prieten consideră asta o porcărie, dar nu ştiu de ce. E mult mai mult de muncă pentru un actor să facă faţă, îţi trebuie un anumit tip de voce (exersezi diafragma, vorbeşti mai tare), înveţi improvizaţii, trebuie să ştii toate replicile din prima, nu filmezi pe cadre.
Însă, vezi tu, nici asta nu te face ciudată, poate ei au alte hobby-uri, în alte domenii.
În general, ai anturajul pe care îl meriti, pe care îl câştigi cu calitătile tale, nu se pune să fii la un liceu de proşti unde eşti unica inteligentă (asta înseamnă că nici implicarea ta pentru şcoală nu a fost prea mare, deci, iar meriti). Nici cea mai simplă dintre cei cu fite, tot aşa, trebuie să faci alegeri.

happy.

| nda a răspuns:

Eu zic ca esti la fel. Da da!
Sau probabil doar pari asa. dar totusi zic ca esti la fel ca si "ei".

| KateMiddleton a răspuns:

Pe mine mereu toti ma credeau stranie, supranaturala, extraterestra

| S3S3an a răspuns (pentru KateMiddleton):

Chiar, cine?

| KateMiddleton a răspuns (pentru S3S3an):

Din curte-toti

| LovellyAngel a răspuns:

Poate pentru ca te adresezi cu "Taticule"? laughing Si da, asta e un limbaj de cartier, nu incerca sa te dai speciala ca nu iti prea iese...

| Birlik65 a răspuns:

Asta esti tu si asta este felul tau si nimeni nu te poate schimba si basta! Bravo tie!

| Skrilly explică (pentru Birlik65):

:d. pai, merci big grincred.

| oxxy05 a răspuns:

Esti diferita. Fii speciala in felul tau. Nici eu nu am fost ca ceilalti laughing ma refer la colegi big grin sau mai bine zis, la colegebig grin nu imi placea niciodata sa imi fac poze cu ele apoi sa le postez pe fb` doar sa vada toata lumea k ma baga si pe mine cineva in seama la scl si fac poze cu ele sau cu ei rolling on the floor mi se pareau tampenii la fel cum ti se pare si tie ciudat si aiurea sa te imbraci ca toata lumea, sa asculti ce asculta ei...etc. Eu de ex nu asc manelelaughing si toata clasa mea asculta manelerolling on the floor imi luam frumos castile la mine si imi bagam ce muzica voiam, fii tu insutitongue asa va veni si ziua in care isi vor da seama k de fapt u esti cea speciala, nu eiwinking

| Skrilly explică (pentru oxxy05):

:d.aw, mulțumesc.

| KryssyKryss a răspuns:

Ei pot fi gelosi pe tine.Stii chestia aia de pe facebook:,, Voi radeti de mine ca sunt diferit iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel". Fiecare are propriul stil.Toti suntem ciudati intr-un fel. Unii aratam ca suntem altii nu arata deoarece cred ca isi pot pierde vezi Doamne,, reputatia".
Nu te schimba pentru ei iar tu sa nu te simti bine.Fii tu insati.winking

| JIStefania a răspuns:

Si cu mine fac asa... Dar raspunsul este ca sunt geloase pe tine. Iar baietii care fac asa te plac.