| ////////////// a întrebat:

Te crezi puternic/ca pentru a infrunta greutati'

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Greutățile vieții te fac mai puternic.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Sunt destul de puternica dar nu suficient.Si nici nu vreau sa fiu sau sa par prea puternica pentru ca asta ar insemna sa imi pierd gramul de naivitate pe care inca il mai pastrez.Nu prea imi place sa las garda jos pentru ca nu stii niciodata cu cine sau ce ai de-a face si previzibilitatea m-a ajuta mereu.Pentru mine toti sunt suspecti pana la proba contraralaughing

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu sa infrunt greutati? Viata mea a fost un slalom printre greutati. Nici nu ti-ar veni sa crezi. Fug de ele cum n-ai vazut. Prietenii spun ca nu-s normal.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depinde si ce fel de greutati happyNu prea sunt in stare sa trec peste orice greutate laughing
Inca de mica am fost rasfatata laughingMi s-a facut orice pofta...asa ca nu cred ca sunt in stare de multe lucri laughing

| Alisa a răspuns:

Da, ma consider o persoana destul de puternica pentru a trece peste, dar uneori am moralul la pamant si mi-e teama ca nu voi reusii.
A trebuit sa faca fata la multe lucruri grele, pe care simteam ca nu le mai pot duce, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu am trecut peste, si aceste lucruri ma fac si mai puternica pentru a merge mai departe.

| LoryM22 a răspuns:

Daca te referi la etapele vietii, la evenimentele care iti ingreuneaza viata sincer este greu sa treci, trebuie sa te autoeduci, sa te incurajezi si sa ai un scop in viata pentru a trece peste anumite momente dificile, astfel ramai intre 2 lumi si nu-ti mai gasesti un rost in viata. Unite un exemplu care te tine pe picoare si nu o iei razna, si ai speranta mereu - Dumnezeu, multi crestini zic lasa ca ma ajuta Dumnezeu, imi da El putere sa trec si peste asta", insa in viata asta de rahat mai ales in Romania sunt multe de infruntat, multi obosesc si nu le mai pasa daca maine mai traiesc, altii cersesc, fura, etc.

| nekane a răspuns:

Singura sunt slaba, nu reusesc sa trec peste greutati, insa daca am pe cineva alaturi, care sa ma sprijine, ma descurc binisor, reusesc sa ies cu bine din incerari grele.

| Anecherry a răspuns:

Da.

| Symona a răspuns:

Buna...nu, nu ma consider o persoana puternica pentru ca de fiecare data m-am lovit de ceva si m-am ridicat cu greu sad sunt de acord ca greutățile vieții te fac mai puternic dar nu si cazul meu caci am infruntat prea multe sad

| luna_1817 a răspuns:

Da! sunto pers f puternica, trec peste orice, cu greu dar trec.nu sunt genul de pers atunci cand se int ceva sa imi plang de mila, sa cad intr-o depresie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint slab ca sipca din gard, ce greutati? Ma zboara vintu' laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, insa am si momente de cadere adeseori, greul e pana te inveti cu situatia repectiva(si asta depinde si de situatie, normal). Insa e nevoie si de sprijin si incurajari in momente in care simti sa nu poti sa le faci fata greutatilor. Dar depinde mult si de personalitatea celui in cauza(eu sunt invatata deja cu greul in general, doar cu depresiile imi e greu sa le suport oricat de puternica as putea zice ca sunt).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sanatate da. pot trece peste toate. ce-ti mai face iubitul? cum merge relatia? ala plecat. nu cel din tara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur