Da... te poti indragosti foarte repede...doar ca nu ai siguranta ca relatia care s-ar naste intre voi o sa tina pentru ca este foarte important sa cunosti cat de cat persoana de langa tine...sa ii vezi si defectele(pe care tu hotarasti daca esti dispusa sa le accepti) si calitatile...
Daca stii sa citesti sufletul din cuvinte, da! Si bineinteles sa te si intalnesti, caci altfel cum simti caldura vorbelor!
D ase poate eu chiar as dori acest lucru nu pentru mine ci pentru cineva drag la care tin si as fi bucuroasa sa poata trece peste o dezamagire cunoscind pe cineva pentru ca chiar merita acest lucru. Este o persoana deosebita in primul rind nu are vicii adica alcool tutun nimic dar nu are noroc in dragoste
Da poti pentru ca omul pe net isi deschide sufletul mai usor atunci cand nu este fata in fata cu o persoana sau cand stie ca nu-l cunosti.
Nu, nu, nu, nu, nu, categoric nu. (cu toate ca am vazut la TV un caz de indragostiti care s-au cunoscut pe 'net, si care s-au si casatorit). Mi se pare absurd... nu poti avea incredere in cineva... "virtual".
Cu toate ca... multi mi-au spus ca s-au indragostit, ca vor sa ma cunoasca, dar nu-i cred. Mi se pare imposibil! Cum sa te indragostesti de cineva de care habar n-ai?
DA! Am o prietena care si-a cunoscut sotul pe net si sunt foarte fericiti... se iubesc oamenii astia enorm, traiesc o viata ca-n povesti! Mi-e tare drag de ei. Le doresc toata fericirea din lume!
Scumpa eu una nu cred deci doar vazand o poza una este cand ii dai si web si cum sa spun comunici de ceva timp cu aceea persoana asa da se poate a te indragosti dar asa numai vazand o poza asa comunicand mai mult vezi cum este el mai multe
Da! eu de 2 ori am fost pe punctul de a ma indragostii pe net... bine ca nu am facut-o ca mai aveam 2 dezamagiri in dragoste...insa au ramas in inimioara mea amandoi ca fiind doi oamenii deosebiti
Dc no am auzit cazuri in care persoanele erau despartzite de mii de km si in plus de asta erau si de natzionalitatzi diferite ex: ea romanca iar el din brazilia iar in urma rel de pe internet a rezultat una adevarata cu 2 copii frumosi
Da. Te poti indragosti pentru-ca sint multi care stiu cum sa-si foloseasca cuvintele. Dar finalul poate fi un dezastru. Cum sint multi ca perfara o dragoste virtuala, unde pot visa...Sint insa si pesoane serioase, de la care poate la inceput nu iti dadeau mari sperante, dar daca ai curiozitatea de a cunoste personal persona, poti descoperi ca este ceea ce cautai. Dar ma repet: sint multe riscri si multe dezamagiri.Trebuie cernta bine farina...
Ptr a creea o relatie, trebuie sa cunostii persoana respectiva, pe net e ceva mai greu dar cred ca se poate
Da cu siguranta se intampla asta foarte frecvent. chiar am patit-o si intr-adevar am luat teapa. dar in orce incercare e un risc pe care ti-l asumi de la inceput.crezi ca daca stai mai mult cu o pers. crezi ca o cunosti f fi bine?
nu. poti sa stai o viata cu o pers.si sa nu o cunosti indeajuns.totul e un risc in viata. e bine sa risti nu se stie niciodata de unde apare norocul care poate dura o vesnicie si chiar o fericire la care nici nu ai visat
Nu in nici un caz! Pe net fiecare cauta sa isi creeze o imagine.
E ca si cand ai copia la lucrarea de control si ai lua 10, iar tu habar n-ai de subiectul in cauza.
Cred ca da dar ai foarte mare grija de cina caci multe persoane nu sunt de fapt cine se dau.
]
anonim_4396 întreabă: