E bine si prin casa, insa sa vezi in pat ce bine e...cand vin de pe undeva si ma ''arunc'' in pat.doamne doamne... e un sentiment linistitor...patul meu are si cateva elemente magice (pe care ti le voi spune numai ca sa iti argumentez cat e de ''bun'' patul meu).asadar,cand am nervi, suparari si alte d'astea : ma bag in pat.ma calmeaza. apoi cand afara e cald...ma ascund sub cersaf. e racoritorrrr...si as continua lista cu ''de ce e asa de bun patul meu?'', insa, sunt cateva ''lucruri'' stiute doar de ''stapanii'' casei si pat...
Foarte bine! n-am bucatarie! n-am cada/dus! n-am apa calda! e perfect! mirobolant! ah pardon.stau cu chirie
Foarte bine, nu degeaba e vorba aia "nicaieri nu-i ca acasa". De-acum am aproape un an de cand stau in Bucuresti si chiar m-am obisnuit aici, dar uneori imi lipseste casa in care am crescut, locurile si oamenii din orasul natal.
Nicaieri nu ma simt mai bine ca acasa la mine...aici am tot ce-mi trebuie inclusiv liniste sufleteasca, chiar daca nu traiesc in lux, sunt o persoana modesta din punct de vedere material si nu imi este rusine sa recunosc acest lucru.
Nu am pleca niciodata prea departe sa stiu ca nu ma mai intorc, ...nicaieri nu sunt iubita si rasfatata k la mine acasa, ...printre oamenii dragi mie:parintii si iubitul.
Cel mai bine! Si crede-ma fie ca ai o casa mai mica, mai darapanata, orice casa ai avea, la intrebarea asta ai raspunde ca mine.Stii proverbul:"Fie paine cat de rea, tot mai bine-n casa ta."
Cel mai bine!Si credema fie ca ai o casa mai mica,mai darapanata,orice casa ai avea,la intrebarea asta ai raspunde ca mn.Stii proverbul:"Fie paine cat de rea,tot mai bine-n casa ta."
anonim_4396 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: