| ////////////// a întrebat:

Ti-a fost vreodata rusine sa mergi pe drum, te-ai simtit incomod ca se uita toti la tine?

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori

| SatanaInIzmene a răspuns:

Nu.Altora le era rusine sa se uite la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Aaaaa... am o intrebare. Tu esti din RM(Republica Moldova)?

| bluesky a răspuns:

Da...in special la scoala cand merg pe colidor! straight face

Naspa sentiment...worried

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ba chiar ma enerva lumea fetele radeau ca proastele si altii se holbau la mine parca nau vazut asa ceva in viata lor sa vb sincer mergeam normal imbracat bine si nu aveam aspect de clovn dar sunt momente in care lumea din jurul tau pare a fi proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Am iesit pe strada si nepieptanata, o data si in pijama laughing cu niste colege. Se holba lumea la noi, dar radeam laughing.
Cand eram mai mica si veneam de la cumparturi, niciodata nu-mi placeau hainele luate. Mereu vream altelelaughing. Cand mi se spunea sa imbrac ceva si mie nu-mi placea, parca nu eram in largul meu. Ma mataiam si nu vream sa ies din casa pana nu ma schimbam laughing.

| Dizzydizz a răspuns:

Meru cand merg singura ma simt fft prost
cand sunt insotita totul e ok

| MissYouToo a răspuns:

Depinde de ce sa-mi fie rusine... daca sunt prea "sumar" imbracata, cam da (decolteu mare, fusta scurta). dar in rest nu...altii se uita din rautate dar altii cu intentii bune pentru ca le place ceea ce vad. aa si mai sunt fetele care se uita urat din motive neintemeiate la alta fata big grin

| Vizitiul a răspuns:

Nu mi-a fost rusine sa merg pe drum, si ce daca se uita la mine, nu asta-i rolul ochiului!? Nu am motive sa ma intimidez, e ceva normal ca omul sa se uite!

| irina20 a răspuns:

Nu, nu m-am simtit incomod pentru ca de fiecare data cand oamenii se uita la mine, ii privesc fix, la fel de insistent sau comentez...
Ca sa nu te simti prost, te poti gandi ca se uita la ce bine arati, la bluza frumoasa pe care o porti...fi mandra! Pup!

| LoveMusic a răspuns:

Nu, niciodată. Pentru că pe stradă mereu merg "cu capul sus" (vorba aia) şi nu mă interesează vorbele rele ale altora pentru că urăsc oamenii care se bagă în viaţa mea mult mai mult decât le permit. Şi mă simt mândră când se uită toţi la mine, pentru că bârfesc ca nişte copile, şi mă simt apreciată (poate că nu, dar aşa arăt). Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi-a fost nici o data sa merg pe drum ca sa-mi fie rusini si da mas simti incomodat sa sa se uite toti la mine big grinbig grinDbig grinbig grinbig grinD:

| iasminhappypills a răspuns:

Aaaa...normal dar nu rusine ci incomod pentru ca am un incredibil talent de a atrage atentialaughing

| co$tY a răspuns:

Nu nu mia fos nici o data rusine ca sa merg pe drum si da masi simti incomodat sa se uite toti la mine...si bine inteles daca esti handicapat sau altceva normal sa-ti fie rusine pe drum

| yoannah a răspuns:

Da o singura datalaughing)
Mergeam la cumparaturi si eram singra si aveam niste jambiere de un rosu aprins si am simteam atat de prosttlaughing Dar dupa 10 minute m-am obisnuit cu ideea si eram chiar fericita ca se mai intorc anumite capete dupa minehee hee

| rob3rttt a răspuns:

Mda. uneori. cand se mai uita cineva asa la tine spune-le "ce te uiti ma nu ai mai vazut masini straine cu nr de Giurgiu? (sunt din giurgiu. big grin)

| Armyde a răspuns:

Buna! nu, nu m-am simtit niciodata asa!

| RainDrop a răspuns:

Nu, dar daca se uita toti la mine ca si cum as fi de pe alta planeta, da.tongue

| Luori a răspuns:

Am mers in papuci de casa cu acadea in gurita prin piata, m-am plimbat asa si tot nu mi-a fost rusine, ba chiar m-am simtit excelent!
Exista uneori oameni care au acea privire. incat iti vine sa ii intrebi " care ti-e problema?"

| madagascar a răspuns:

Cred ca mai mult stanjenita sunt multi care se uita ca prosti zici ca n-au vazut femei in viata lor

| Daria a răspuns:

Nu prea, pentru ca ma simt bine in pielea mea, si lasa sa se vada lucrul acestawinking
fundita?batting eyelashes

| nestlebaby a răspuns:

Nu!
da de unde atatea intrebari prostesti? laughing mai ai?

| Liviu a răspuns:

Da mai mereu cand ma duc la tara se tot uita acaretzi aia la mine ca la masini straine
Bine ca nu stiu ce or vede un om cu parul mare cercei si casti in ureki:s
Care papa seminte bea bere respectiv alune in asteptarea autobuzului straight face