Pai cand eram mica am fost la o inmormantare si in drum spre groapa aia s-a ridicat din cosciug, apoi a venit cineva si i-a turnat ceva pe gat, iar apoi a cazut la loc in cusciug...bai,acum sincer nu stiu daca e doar imaginatia mea sau chiar asa a fost. aveam vreo 3-4 anideci e posibil sa fie imaginatia
Buna criss! Presupun ca ti s-a intamplat vreodata asa ceva nu?
.Pai trauma psihologică este un tip de deteriorare a psihicului care se produce ca urmare a producerii unui atac asupra psihicului uman. Psihologii au definit trauma ca un eveniment de o intensitate foarte mare, eveniment care apare în viaţa individului şi care depăşeşte posibilităţile sale de adaptare. În general acest eveniment neplăcut generează o sensibilizare excesivă a individului la emoţiile ulterioare. Atunci când trauma duce la stress post-traumatic, daunele pot implica schimbări fizice la nivelul creierului uman, schimbări de natură chimică, care afectează capacitatea persoanei de a face faţă în mod adecvat stresului...
MDA cred ca atunci cand am vazut intreabarea ta nu ma uimit atunci cand vorbeam la telefon si mi-a murit bateria nu mi-a venit sa cred chiar daca incarcasem telefonul mai bine de 4 ore
Eram cu o tipa virgina si,in momentul cind am vazut ca-i virgina, conform intelegerii, am vrut s-o las in pace dar ea cind m-a vazut gol si cu penisul erectat cica;-Am vazut filme unde femeile sugeau asa ceva...N-am mai putut sa rezist tentatiei...
Mda. Era noapte si mergeam acasa din oras. L-am vazut pe un asa-zis prieten. S-a oferit sa ma conduca acasa iar eu am acceptat. Greseala mare. Strada fiind pustie, m-a prins de incheieturi si efectiv m-a luat pe sus.Noroc imens cu un vecin care m-a auzit in scurtele momente cand imi eliberam gura de mana lui. Am scapat, dar de atunci am cosmaruri, cand imi aduc aminte, plang instinctiv iar noaptea, daca nu exista o persoana in care sa am incredere deplina devin paranoica. Deci da, mi s-au intamplat asemenea chestii. Sii, sunt putine persoanele cu care pot vorbi despre asta. Ai grija de tine >:d
Da era in seara de paste anul asta (la noi se obisnuieste ca a atunci dupa ce se ia lumina sa mergem la cimitir) find mai multi de varsta mea am ramas mai mult la cimitir me rog ne-am asezat pe canapea si un baiat m-a tras pe mine si o fata pe spate bine intesel ca am facut o criza de nervi si am inceput sa plang si nu am putut sa ma opresc pana am ajuns la biserica...a fost cel mai naspa moment din viata mea
Da,cel mai socant lucru din viata mea a fost ca m-am nascut! si tocmai asta e faza! ca nu m-am nascut eu pe mine, ci mama! asta nu mi-a venit sa cred, toata viata o sa fiu socat intamplarea asta.
Nu a-ti inteles corect intrebarea., eu am avut in vedere(de exemplu...a decedat cineva si nici acum nu-ti vine a crede)ceva real copii...
anonim_4396 întreabă: