| criss_2399 a întrebat:

Ti sa intimplat vreodata ceva ce te-a socat?(ceva ce t-ea uimit nespus si nicidecum nu-ti vine a crede ca sa intimplat).

9 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

Pai cand eram mica am fost la o inmormantare si in drum spre groapa aia s-a ridicat din cosciug, apoi a venit cineva si i-a turnat ceva pe gat, iar apoi a cazut la loc in cusciug...bai,acum sincer nu stiu daca e doar imaginatia mea sau chiar asa a fost. aveam vreo 3-4 anilaughingdeci e posibil sa fie imaginatialaughing

| Anestezia a răspuns:

Buna criss! Presupun ca ti s-a intamplat vreodata asa ceva nu?
.Pai trauma psihologică este un tip de deteriorare a psihicului care se produce ca urmare a producerii unui atac asupra psihicului uman. Psihologii au definit trauma ca un eveniment de o intensitate foarte mare, eveniment care apare în viaţa individului şi care depăşeşte posibilităţile sale de adaptare. În general acest eveniment neplăcut generează o sensibilizare excesivă a individului la emoţiile ulterioare. Atunci când trauma duce la stress post-traumatic, daunele pot implica schimbări fizice la nivelul creierului uman, schimbări de natură chimică, care afectează capacitatea persoanei de a face faţă în mod adecvat stresului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti noua pe lumea asta sau ce? Normal ca fiecare om in parte a experimentat un soc!
Tu abia acum l-ai experimentat pe primul si nu-ti vine sa crezi ce inseamna soc?
Cel putin eu asta am inteles din intrebarea ta!winking

| GTS a răspuns:

MDA cred ca atunci cand am vazut intreabarea tatongue nu ma uimit atunci cand vorbeam la telefon si mi-a murit bateria nu mi-a venit sa cred chiar daca incarcasem telefonul mai bine de 4 orebig grin

| harciog a răspuns:

Eram cu o tipa virgina si,in momentul cind am vazut ca-i virgina, conform intelegerii, am vrut s-o las in pace dar ea cind m-a vazut gol si cu penisul erectat cica;-Am vazut filme unde femeile sugeau asa ceva...N-am mai putut sa rezist tentatiei...

| Kiddzo a răspuns:

Mda. Era noapte si mergeam acasa din oras. L-am vazut pe un asa-zis prieten. S-a oferit sa ma conduca acasa iar eu am acceptat. Greseala mare. Strada fiind pustie, m-a prins de incheieturi si efectiv m-a luat pe sus.Noroc imens cu un vecin care m-a auzit in scurtele momente cand imi eliberam gura de mana lui. Am scapat, dar de atunci am cosmaruri, cand imi aduc aminte, plang instinctiv iar noaptea, daca nu exista o persoana in care sa am incredere deplina devin paranoica. Deci da, mi s-au intamplat asemenea chestii. Sii, sunt putine persoanele cu care pot vorbi despre asta. Ai grija de tine >:d

| getutageo a răspuns:

Da era in seara de paste anul asta (la noi se obisnuieste ca a atunci dupa ce se ia lumina sa mergem la cimitir) find mai multi de varsta mea am ramas mai mult la cimitir me rog ne-am asezat pe canapea si un baiat m-a tras pe mine si o fata pe spate bine intesel ca am facut o criza de nervi si am inceput sa plang si nu am putut sa ma opresc pana am ajuns la biserica...a fost cel mai naspa moment din viata mea

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Da,cel mai socant lucru din viata mea a fost ca m-am nascut! si tocmai asta e faza! ca nu m-am nascut eu pe mine, ci mama! asta nu mi-a venit sa cred, toata viata o sa fiu socat intamplarea asta.

| criss_2399 explică:

Nu a-ti inteles corect intrebarea., eu am avut in vedere(de exemplu...a decedat cineva si nici acum nu-ti vine a crede)ceva real copii...happy

Întrebări similare