Depinde de varsta pe care o ai. Treaba e nasoala, avand in vedere ca mama ta te neglijeaza oarecum. Singura solutie care pare foarte banala e sa discuti cu ea si sa-i explici situatia. Incearca sa ramai rezonabila, spune-i ca nu te simti bine cand esti luata la misto de varata. Vorbeste si cu matusa ta(mama verisoarei tale) si spune-i ca fata ei este lipsita de respect. Indicat e sa se uite mai intai la ea si dupa aceea in curtea vecinului. Iar daca varata face asta...sun-o si tu pe maicasa cand ea devine aiurita si oarecum nesimtita.
Asta se intampla oricui ( cred eu ). Mama ta nu vrea ca verisoara ta sa se simta rau in visita sau atunci cand va intalniti. Ea face asta pentru ca stie ca verisoara ta a gresit si totusi ea iti spune ca minti desi ea stie ca tu o sa o intelegi!
Heyy...si eu am avut problema asta...si am rezolvat-o usor: nu m-am mai dus la varamea si cand ea venea la mine ma prefaceam ca nu ma simtzeam bine sau stateam cu cei mari. O data am filmat-o pe ascuns si i-am aratat lui mami.iar varamea a fost pedepsita au MUHAHAH. funda?
Buna si eu am avut problema asta nu se va rezolva nimic daca nu discuti cu amandoua mamele la un loc si trebuie sa spui ce te doare iar daca mamele nu recunosc ca fac niste lucruri eu stiu le spui ca esti foarte suparata pe ele si ca daca nu cred in tine sa nu mai vb cu tine eu asta am facut si suntem mai apropiate
Dupa parerea mea cand vorbeste urat ai putea sa o inregistrezi cu un telefon si sa ii arati mamei tale sau mamei ei si au sa vada ca tu nu minti...