Este normal sa avem memoriile primei iubiri, primului sarut samd, totusi, depinde de tine daca vrei sa faci o obsesia din asta, pentru ca ajungi sa traiesti in trecut si sa fii nefericit.
Trecutul nu-l mai putem schimba si nici retraii, dar putem sa ne traim prezentul si sa ne facem planuri de viitor.
Deci, focuseaza-te pe PREZENT si traieste-l!
Daca am incercat sa dau de altele nu tineam legatura ba erau ocupate sau se plangeau de fostul partener, nu a mers deloc treaba
Mai cauta!
Toti facem la fel, pana dam peste jumatatea noastra!
Ma rog, eu mi-am gasit-o
Emotiile noastre pot deveni un tiran, care face doar ce doreste dansul, dar pot deveni si o alegere personala, in masura in care esti dispus sa te implici in gestionarea lor, de exemplu cu ajutorul unui psiholog. Daca iti doresti ceva de la viata ta, pregateste-te sa faci eforturi in acest sens, implica-te in prezentul tau, in rezolvarea problemelor reale cu care te confrunti, cum ar fi lipsa unei partenere.
Invata sa descoperi resursele din viata ta: oameni, oportunitati, relatii, etc. Cred ca pana si implicarea in re-dobandirea fostei iubite ar fi mai utila decat starea de pasivitate in care te complaci. Cand ne dorim lucruri imposibile, rezultatul nu este decat foarte multa frustrare. Aminteste-ti asta mereu!
Indragosteste-te. Iesi cu prietenii si cunoaste alte fete. Toate sunt trecatoare, vei vedea ca vei gasi o relatie de durata.
Nu am mult timp de iesit, vin acasa dupa aproape 56h de condus intr-o saptamana si stau sa ma relaxez eventual un film la cinematograf sau cumparaturi
La film e perfect daca poti iesi macar o data pe luna cu prietenii. Sau la sfarsitul saptamanii sa chemi pe cineva la tine. Ia-ti un animal de companie. Ocupa-ti timpul si cu altceva in afara de serviciu