! intotdeauna! si asta din simplul motiv ca suntem muritori si deci niste simpli trecatori...
timpul ne stapaneste pe noi toti (si toate), iar noi oamenii ne raportam la timp si nu invers.
Problemele ce tin de suflet, da.Pentru restul :nu lasa pe maine ce poti face azi!
In timp da, se rezolva intr-un fel sau altul toate problemele sau pur si simplu nu mai este nevoie sa fie rezolvate: poate interveni uitarea, raceala, distantarea, ignoranta, indiferenta, acceptarea. Tot oamenii sunt cei de care depinde rezolvarea sau renuntarea.
Nu chiar! Putem spera la rezolvare, dar putem muri sperand. E un cutit cu doua taisuri.
Nu. Nu te poti baza intotdeauna pe timp. Trebuie sa mai faci si tu ceva. Nu poti sa stai sa astepti si sa speri ca intr-o buna zi toate se vor rezolva de la sine, fara ca tu sa faci nimic.
Of, cat m-am bazat si eu in viata pe chestia asta:ca timpul le rezolva pe toate...Si uneori chiar le-a rezolvat, doar ca nu de fiecare data asa cum as fi vrut. Sfatul meu e sa lasi timpul sa rezolve doar ce ti-e indiferent cum se rezolva. Daca vrei ceva cu adevarat atunci trebuie sa lupti tu pentru rezolvare, pentru ca nici timpul nici alte persoane nu iti vor pune problemele tale pe primul loc.Sigur ca exista si unele exceptii, dar foarte rar.
Se spune ca da, dar trebuie sa depui si tu putin efort, ca sa-ti atingi scopul. :*
Intr-un fel e mare dreptate in aceasta vorba sunt unii oameni care uita la un moment dat de problemele din trecut sau ceva ce nu le-a placut sa faca la momentul respectiv si fac acum ma rog oricum sunt putini cei care cred in aceasta vorba deoarece nu cred in ea sau nu le pasa