| Numai e:) a întrebat:

Tin la un baiat si nu stiu daca sa ii zic.Prieteni comuni nuprea avem si nu stiu ce sa fac.Va rog niste sfaturi.Multumesc

6 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Cred ca va trebui cumva sa incerci sa intri prin cineva in conversatie cu el. Adica prieteni comuni sa incerci sa-ti faci. Nu vei putea sa te duci direct in fata lui si sa-i spui asta. Ar fi o eticheta proasta pentru tine. Incearca sa afli ce activitati are si incearca sa ai aceleasi preocupari, pentru a va putea intalni in aceleasi locuri si mai des. Nu se poate sa nu gasesti prin cineva un liant. Daca totusi nu gasesti, gaseste o modalitate si o ocazie sa intri in vorba cu el, dar despre cu totul altceva la inceput. Abia dupa ce se infiripa o conversatie cat de cat, ii poti spune ca il stii de ceva timp din vedere si chiar iti este simpatic. Cand vei face asta, te sfatuiesc sa ai si o deschidere sufleteasca si o dezinvoltura din care sa denote siguranta si stapanirea de sine. Sunt convinsa ca daca adopti putin tact, se rezolva. Stii cum se spune despre sentimentele acestea: intotdeauna este ceva reciproc. Mult succes!

| madalina_8123 a răspuns:

Cred ca e cam greu sa-i spui pur si simplu ca-ti place de el, dar ii poti da de inteles. Eu te-as sfatui sa faci asta daca si el da semne ca te place. Tu poti incerca sa vorbesti cu el pe messenger ca simpli amici, sa vezi ce preocupari are si, intr-o zi cand te plictisesti in casa, o sa-l inviti la o plimbare si poate treaba se repeta si la invitatia lui si sa speram ca iese ceva, pana la urma.

| Linda a răspuns:

Ii scrii un biletel pe computer si i-l dai.

| Nita a răspuns:

Poi bagate in vorba cu el. Cu timpul spune-i ca ti la el si poate ceva o sa iasa intre voi. Succeswinking

| psihox a răspuns:

Totusi, incearca prietenia pentru un timp, poate ar iesi ceva normal, serios.

| iuandfto a răspuns:

Vezi daca si el tine la tine. Daca da intr-o zi cand sunteti singuri, trage aer in piept si spune-i.