Ce-i drept,unele interactiuni sociale sunt obositoare si efectiv vrei sa fugi de acolo si o faci,chiar daca pare lasitate la drumul mare. Faptul ca nu te deranjeaza nimeni acum si esti libera nu pot sa-ti spun decat felicitari! Oricand ai nevoie de un barbat cu care sa te...,il chemi direct acasa(asta daca te apuca o pofta mare de...),nu te sacaie nimeni cu observatii sau altele,iti redecorezi casa cum vrei,poti sta in jeg fara sa te deranjeze nimeni(bine,aici am glumit, nu e sanatos sa faci ghena din casa in care locuiesti). Cat despre convietuitul cu ceilalti sub acelasi acoperis este un compromis foarte mare, dar cat ai o camera a ta unde sa te adapostesti, sa te incui cand e nevoie si sa te desfasori, compromisul e mai usor de tolerat.
Draga Anonimule,
:)
Eu am 31! Indepliniti.
Zise unu care sta pe acelasi site ca noi... doar ca petrece ( si investeste ) mai mult timp aici decat ambele impreuna!
Tu Anonimule petreci mai mult timp aici decat majoritatea!
Si asta :), e o statistica ( / observatie ) pe care o putem face doar pe baza contului Principal - ACESTA!
Ca tu mai ai 2345678 conturi, pe care le accesezi zilnic :)!
INTREBARE! :) : Si sotia are CONT Aici? Asa comunicati voi :))?
Unul cu 2345678 de conturi la activ, da sfaturi despre dependenta de online :))
... si cand, mie mi s-a spus ca cica am multe conturi la activ ( 8 in aproape 11 ani de TPU - din 2013! )... avem ambele de recuperat! :)))
https://www.tpu.ro/......-sufletul/
NICICAND nu te vom ajunge din urma! :))
Tu si RAY sunteti in Top! :)
:))
P.s: Intrebare doar! : DE CE ne-am face de lucru cu zepzeci, cand independenta ne prinde foarte bine?!?
Cand vom simpti nevoia de ceva - VOM ACTIONA! SUNTEM FEMEI!;), PRIMIM MEREU CE NE DORIM!;)
:)
anonim_4396 întreabă: