anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știu că întrebarea asta o sa nască controverse, dar mă asum.

Am 30 de ani. Am fost mereu o persoana solitară care a iubit și iubește singurătatea iar prea multa interacțiune socială o obosește. Până la 20 de ani am locuit cu familia iar apoi am stat in gazda apoi in chirie până ce mi-am permis să-mi cumpăr o casa. Locuiesc singura, mă întrețin singura și îmi ajut rudele la nevoie.

Acum vă întreb pe voi cei care sunteți căsătoriți, aveți copii sau locuiți cu părinții/socrii, cum puteți să-i suportați toată ziua și noaptea?
Știu că sunt persoane dragi vouă, și eu țin la familia mea și la câteva persoane din exterior, dar nu aș vrea să renunț la singurătatea și independența mea pentru nimic în lume!
Nimeni nu poate iubi și suporta singurătatea la fel ca mine.

Cum puteți să vă suportați soții/soțiile, copiii 24/7, să locuiți cu toții sub același acoperiș?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-i drept,unele interactiuni sociale sunt obositoare si efectiv vrei sa fugi de acolo si o faci,chiar daca pare lasitate la drumul mare. Faptul ca nu te deranjeaza nimeni acum si esti libera nu pot sa-ti spun decat felicitari! Oricand ai nevoie de un barbat cu care sa te...,il chemi direct acasa(asta daca te apuca o pofta mare de...),nu te sacaie nimeni cu observatii sau altele,iti redecorezi casa cum vrei,poti sta in jeg fara sa te deranjeze nimeni(bine,aici am glumit, nu e sanatos sa faci ghena din casa in care locuiesti). Cat despre convietuitul cu ceilalti sub acelasi acoperis este un compromis foarte mare, dar cat ai o camera a ta unde sa te adapostesti, sa te incui cand e nevoie si sa te desfasori, compromisul e mai usor de tolerat.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Https://www.tpu.ro/......are-eu-de/ :))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru painecuzahar):

La fel a spus ca are 23 si 27, simultan!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Anonimule,
:)

Eu am 31! Indepliniti.

Zise unu care sta pe acelasi site ca noi... doar ca petrece ( si investeste ) mai mult timp aici decat ambele impreuna!
Tu Anonimule petreci mai mult timp aici decat majoritatea!
Si asta :), e o statistica ( / observatie ) pe care o putem face doar pe baza contului Principal - ACESTA!
Ca tu mai ai 2345678 conturi, pe care le accesezi zilnic :)!

INTREBARE! :) : Si sotia are CONT Aici? Asa comunicati voi :))?

Unul cu 2345678 de conturi la activ, da sfaturi despre dependenta de online :))

... si cand, mie mi s-a spus ca cica am multe conturi la activ ( 8 in aproape 11 ani de TPU - din 2013! )... avem ambele de recuperat! :)))
https://www.tpu.ro/......-sufletul/

NICICAND nu te vom ajunge din urma! :))
Tu si RAY sunteti in Top! :)

:))

P.s: Intrebare doar! : DE CE ne-am face de lucru cu zepzeci, cand independenta ne prinde foarte bine?!?
Cand vom simpti nevoia de ceva - VOM ACTIONA! SUNTEM FEMEI!;), PRIMIM MEREU CE NE DORIM!;)

:)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da,de convenienta