Simplu : ii spui ca trebuie sa mergi undeva, pleci apoi te intorci si a scapat de ea Bafta!
Incuie poarta/usa.
Cat despre unchiul tau nu stiu ce sa zic. Avand in vedere ca el e batran, si aia e mai tinerica, cred ca e "in limba" dupa ea, deci nu prea ai cum sa-l convingi... Tu nu trebuie sa cedezi, si sa fi alaturi de unchiul tau.
P.S: Daca arata bine fata, eu n-as fi asa suparat ca vine pe la mine... Pana la urma unchiul e batran. si na.
Glumeam.
Pai probabil nu se mai intelege cu el si vrea sa stea cu tine, sa aiba si ea cu cine sa converseze, sa interactioneze.
Nasol si ca unchiul tau bea. E rea femeia asta? E materialista? Sau e o femeie deosebita ce sta cu un betivan? Asta e intrebarea. Ce are ca se aranjeaza?
Vezi sa nu vrea sa "te faca" pe tine Asta ar fi cam singura smecherie pe care o poate face. Unchiul tau ar trebui sa renunte la bautura, sa faca un pic de miscare si sa i-o traga mai des. Nu stiu ce varsta ai, dar as crede ca vine la tine pentru ca ii miroase a morcov. Nu cumva sa faci ceva ca iese nasol in familia ta.
Vorbeste in primul rand cu mama ta si cere-i un sfat. Mama ta e sefa