12stefy deja sunt alte discutii aici cu "the secret"... si sa stii ca nu mereu ceea ce ne dorim e si benefic pentru noi.
si pentru alina... (ce paradox, trec prin aceeiasi situatie iar eu sunt tot alina ) tot ce pot sa zic e ca o sa iti treaca... fa ceva ce iti place, danseaza, canta, asculta muzica, calatoreste, iesi cu prietenii, distreaza-te!
Daca iti doresti cu adevarat, vei obtine. E simplu. Astia de tot gasesc scuze, sunt niste lasi si lenesi.
E la alegerea ta ce vei face.
Pentru ca de cite ori am incercat sa fim impreuna, de atitea ori ceva ne impiedica
Mersi voi incerca, si tu poti face la fel luind in vedere faptul ca treci printr-o perioada mai grea
Nu trebuie sa-l uiti daca nu vrei. Daca il vrei neaparat, fi optimista. Gandeste-te tot timpul la el si crede ca veti fi impreuna. Uita-te la documentarul "The Secret", te-ar putea ajuta
Bună. Păi incearcă să îl uiţi. Chiar dacă e mai greu, cu timpul vei reuşi. Ia-ţi gândul de la el şi fă alte lucruri, care să te distreze şi să te facă să te simţi mai bine. La urma urmei, timpul le vindecă pe toate, nu? Multă baftă!
Inkearka sa te indragostesti de alt baiat dar sa ai grija sa nu ti se intamle din nou app si eu fac akelas lucru ma gandesc la un baiat cu care stau dar nu l-am mai vazut de mult ca nu a mai iesit pe str si nici nu am mai vb cu el si kei de pe str zic ca ma inseala dar nu am de unde sti
Citisem mai demult pe net ca... "cel care te face sa plangi nu-ti merita lacrimile, iar cel care le merita nu te va face niciodata sa plangi". Dupa ce ti-am citit intrebarea mi s-a parut ca ti se potriveste cat de cat. Am avut si eu momente asemanatoare, chiar pot spune ca trec printr-o perioada mai greuta, insa viata merge mai departe, cunoastem persoane noi, iar totul se schimba. Cum a spus si midnightfusion.cred ca e bine sa faci ceea ce iti place, un fel de refugiu ba chiar sa incerci sa faci lucru noi. Nu vei regreta! in speranta ca ti-am putut fi de folos
Plecind in vacanta,excursii, prieteni noi, distractie,... facind ceva nou ai cele mai mari sanse sa uiti si desigur sa te descoperi pe tine insuti.
Obsesiile de un tip sau altul sunt spirite rele care ne necajesc ca sa ne distraga atentia de la ceea ce este cu adevarat important in viata noastra. Roaga-te si Isus te va ajuta!
Aceeasieu întreabă: