| TylerPosey a întrebat:

Toate ca toate se plang cei la 17 ani ca nu au prieteni deloc dar ala la 36 de ani. Ce sa mai zic? Traim intr-o lume total nepotrivita

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nici eu la 27 nu am viata continua si asa raman, am potential fizic, financiar masina dar cum zici tu nu ai cu cine sa iti faci o amicitie. Ba se baga in droguri sau cine stie ce ilegalitati, altii te barfesc fara sa stii si iti pierzi orice incredere intr-un strain. Cand eram mic aveam prieteni si faceam multe prostii dar de cand s-a ieftinit internetul si atatea telefoane moderne s-a dezintegrat omenia. Altii ca mine se afla in alte tari intampinand situatii similare.

| sabin89 a răspuns:

Cred că trebuie apelat la mecanica cuantică laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trăim într o lume. Noi o facem potrivita sau nu

| redtrr1 a răspuns:

Nici eu la 18, acum mai toata lumea se ia de toata lumea pe motive legate de aspect fizic, personalitate si restul. oricum, mi se pare o prostie ca in 2018 sa mai existe asa ceva.

| Nemessys a răspuns (pentru redtrr1):

Bate palma! Si eu aproape 18 dar nu ma plang deloc ca n-am prieteni. Dupa parerea mea, eu am observat ca multi au,, prieteni" doar asa de barfa / caterinca / distractie insa cand intervine ceva mai serios, toti fug. Omul singur e mai puternic decat ala inconjurat de falsi. Are propria lui persoana si ii este suficient. Celalalt ce are? Doar niste carpe care atunci cand pleaca de langa el, cade in depresie si nu-l mai ridica nici naiba. xD,, E fain sa ai prieteni" Spuse ala care in secunda urmatoarea isi pune capu in persna si plange din cauza ca l-a tradat nu stiu cine. rolling on the floor. Nu zic ca toata lumea e la fel, dar o persoana adevarata mai rar gasesti.