| SunshineGirl a întrebat:

Tocmai cand eram sigura ca ma place din nou si ca se emotioneaza usor cand sunt prin preajma, oricum, am vazut ca ar mai fi ceva, aseara am primit o veste : pleaca o saptamana sau doua in vacanta, afara din tara. Pe mess nu a spus nimic cum ca ar vrea sa ne impacam, nici macar un apropo, nimic. Mi-a vorbit sec, desi cand suntem fata in fata cauta mereu motiv sa se bage in seama cu mine. Dupa discutia de aseara, incep sa ma indoiesc si sa-mi fie teama ca nu va mai fi nimic intre noi...Sunt intr-o stare oribila si nu stiu ce sa mai fac. Help. De ce nu a propus nimic? Oare chiar nu mai vrea, sau prefera sa mai astepte? Funda si vot sad

3 răspunsuri:
| SunshineGirl explică:

A plecat deja.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Eu zic sa nu te mai macini asupra unui singur baiat. Nu poti face decat sa astepti.
Pana atunci ai putea sa fii mai deschisa si cu alti baieti, sa acorzi iubirii o noua sansa.

| catalin_8409 a răspuns:

Daca vrei totusi sa ai o relatie frumoasa cu acest baiat cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu el inainte sa plece, cred ca totusi daca te intereseaza atat de mult tii foarte mult la el, daca nu rezolvi asta la timp dupaceea o sa-ti fie foarte greu sa gasesti alt baiat... sper ca te-am putut ajuta. succeswinking