anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot caut pe TPU de ceva timp un user, sa fie tata, si activ pe site, sa am si eu, daca nu un role model, macar de la cine sa mai cer un sfat tehnic uneori.
Dar am observat ca daca mame sunt potop, iar ne-mame cu sfaturi si mai potop, tati nu sunt nici daca ii caut cu Maglite-ul... cel putin nu pe la rubricile care ma intereseaza pe mine: familie si relatii.
De ce zic asta: vreau sa ma dumiresc cam in ce consta relatia tata-copil adolescent, in materie de educatie sentimentalo-sexuala si intercomunicare umana.
Deci care e treaba? E vreun tata pe aici? Dati-mi si mie un bip. Sau TPU e un site de fete, de opiniile tatilor n-aveti nevoie?

31 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Daca vrei poti sa vb cu mine, sunt fata, dar ma pricep la chestii d-astea si pot spune ca si cunosc cat de cat!
Intreaba-ma ce vrei, daca ai nevoie si de o mamicabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlinaaAli):

Pufulete, nu ca zic, dar incepi sa ma enervezi! Ce, am fata de Ken si n-ai cu cine sa o pui pe Barbie sa se joace?

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Capsunica, ma doare undeva de nervii tai virtualibatting eyelashes
Nu ai fata de Ken pentru ca nu ti-am vazut-o si nu cred ca ai vrea sa stii cum imi imaginez eu fata tawinking
Cat despre Barbie, ma jucam cu ea acum vreo 15 aniwinking acum e plina de praf, daca esti dispus sa o stergi, cauta-mawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nbu sunt mamica, dar sunt fata si stiu ca nu exista asa ceva interes sentimentalo-sexual si dorinta de intercomunicare umana la varsta adolescentei. Eu stiu doar de interes sexual si restul vin si ele ca ce sa faci, nu poti fi badaran/ca de-a dreptul. Asa ca da-I un container cu prezervative, trimite-I un link cu instructiuni de folosire si spune-I ca astepti feed-back happy. Oricum il/o vei plictisi cu discutiile tale cand el/ea nu-si poate lua gandul de la sex. Ce vremuri! Glumesc. Bafta cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am inteles... deci daca (ipotetic vorbind) eu am o fata adolescenta, sa o iau cu mine la fotbal si biliard, sa o invat darts, voley, surf, sa-i montez sterilet si mai departe sa ma spal pe maini...

anonim_4396

Ah nu. Sa-ti iei binoclu si luneta in cazul in care una din ele se strica si o bata de baseball pentru cazul cand nu esti multumit de fata golanului...sau si doar c-asa ti-a venit tie happy.

anonim_4396

In cazul asta, da-mi adresa ta rolling on the floor

anonim_4396

TPU e un site de feteeee rolling on the floor
Ce drequ' caut eu aici? Nu-mi ajungea ca ma lupt cu cliseele mele, acum ma lupt si cu cliseele voastre pupezacesti!

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vb cu Barbie a mea, si nu vrea sa fie stearsabatting eyelashes

anonim_4396

No problem, Ken puternic, o scutura de praf si cu forta rolling on the floor

| cuvant a răspuns:

Sunt un baiat. Nu sunt tata dar lucrez cu copiii si cu tinerii de ani buni. Cred ca pot sa iti raspund la unele intrebari din viata ta la nivelul de care ai tu nevoie. Daca ai nevoie lasa-mi un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cuvant):

OK, noted. Nu te observasem pana acum. Desi de obicei tind sa fiu suspicios mental la orice sfat "out of the box", ca fiind lipsit de experienta pragmatica.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca de la exemplul meu cu zapada ti se trage laughing)

| Gagicaru a răspuns:

Copil fara viitor

| cuvant a răspuns (pentru anonim_4396):

De obicei activez pe aceasta categorie si ajut acolo unde cred ca e nevoie si in timpul liber. E ok sa fii suspicios dar nu prea mult deoarece sunt oameni care vor sa te ajute.

| Hombre a răspuns (pentru cuvant):

Na-i pe cine sa ajuti, curva asta blonda e scapata de pe varianta ca acum este frig si o arde pe aici dupa clienti dar cum da coltu' ierbii dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Hahaha. Pe-aici mi-am pierdut gagica?! N-am mai mancat si eu calumea de cand a plecat haimanaua asta de-acasa acu 2 saptamani happy.

| cuvant a răspuns (pentru Hombre):

Mersi

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai a ramas inzapezita si a fost salvata de brigada pro dezapezire organizata de TPU si e cazata aici, acum isi imprastie naravul deghizata in orfana de tata poate dibue vreun milostiv sa o imbulineze contra cost laughing

anonim_4396

Da mai ca dragostea mea pura neplatita nu mai buna. Ce eu nu-I iau prezervative cu arome sa se bucure si ea de gust de zmeurica happy

anonim_4396

Mamele nu platesc pentru munca depusa... tatii da, de-aia imi trebuie unul, numai al meu!

anonim_4396

Haide mai ciresica, da ma joc si eu de tata sad. Iti dau si eu de acadele. Haide ma dulceata ma lasi acum la bruneta aia fara suflet care da-n mine cu biciul?!

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i nicio problema, avand statutul de sinistrata va primi mai multe si foarte solictata ca stii cum e, toata lumea sare-n ajutor. Cand va veni acasa vei avea mult de cârpit la ea.laughing

anonim_4396

Lasa ca-mi fac si eu gagiu. Co*umb*anul, barbac'su la Cocostarca. Chiar tu, mai fac astia Cronicutza?

anonim_4396

Nu stiu, eu ma uit la bebelushe direct de pe net, sa le vad HD rolling on the floor

anonim_4396

Credeam ca te-ai apucat iar de facut poezii happy

anonim_4396

Dar ce-i cu tine astazi, ca te vad nitel crispata? Vrei un masaj la corazon, pe din-afara?

anonim_4396

Da, nu-s in apele mele. Hormonista. Da, poti sa-ncerci. Ia vezi ca-ti dau peste labutze! happy

anonim_4396

Tocmai a castigat barbat'miu un pariu ca n-am voie sa-l mai cert 15 ani. Te oferi voluntar? big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sint tata si chiar al unei fete. Poti sa ma contactezi, in orice problema.Numai bine.