Unii da, si nu obligatoriu la acea varsta, critica multora. Dar care varsta n-are problemele ei? E o anume teama de viitor. Perspectiva imbatranirii nu e asa vesela, si te poti gandi: oare mi-am trait viata din plin, oare nu puteam profita mai mult de tinerete? Oare e prea tarziu? Mi se pare mie sau femeile nu ma mai privesc la fel ca in tinerete? As mai putea oare seduce o femeie tanara?
Problemele nu apar neaparat la barbati casatoriti, si daca oamenii sunt impacati cu ei insisi si cu etapele prin care trec in viata, daca iubesc si sunt in armonie cu partenera si eventual se descurca bine cu micile griji ce apar inevitabil daca au copii, atunci temerile fie ele intelese sau din subconstient au rolul de a atrage atentia ca e nevoie de mai multa grija in ce priveste sanatatea si anunta trecerea in alta perioada a vietii - cand procreerea a luat sfarsit - lasand la o parte unele cazuri.
Da mai toti barbatii regereta pe la 40 45 ani alegerea facuta deoarece cunoaste foarte bine partenerul lui de viata si stie cum e.se satura de atata stat ca ea fiind ca nu mai are ca ce sal surprinda sa zica uite nu ma asteptam sa faca asta.
Unii da, in general vorbind e varsta la care deja privesc in urma intrebandu-se cum de au trecut atatia ani pe langa ei fara sa realizeze. Poate ca si-au dedicat jumatate din viata doar familiei, uitand sa se mai gandeasca la ei. In mare parte parerile sunt impartite de la persoana la alta.
Pai nu toti barbati se satura de nevasta la 40 ani pentru ca inca o iubesc sau faptul ca au deja varsta acea nu doresc sa inceapa o noua relatie fiecare are motivu lui, uni o mai fac pentru ca isi gasesc o femeie mai tanara mai "nu asa folosita ca sotia"pare a fi ceva mai nou adica nu o cunoaste asa bine ca pe sotie... ce pot spune asta e punctul meu de vedere raspuns mai bun nu stiu dar decat ce zisa duuudu e bun
De fapt, se pare ca dacă au avut ocazia sa profite de viata înainte sa se însoare, nu mai regreta.Criza vârstei mijlocii are legătura cu anumite vise de tinerete neîmplinite-cu alte cuvinte, bărbații au nevoie de ceva mai mult timp sa se maturizeze...)
Intervin rutina si neintelegerile inevitabile unei vieti de cuplu care are in spate ani si ani si din care lipsesc iubirea sincera si respectul reciproc. Dar nu putem generaliza, pentru ca daca tipul s-a casatorit la 39 de ani iar ia are18-20, mi-e greu sa cred ca a inceput sa se plictiseasca si sa doreasca sa-i,, dea papucii''!
anonim_4396 întreabă: