Buna!
Nu inteleg de ce nu-i spui chiar tu in fata ca-l placi. Poate zice ca prietenii tai fac misto.
Am evitat sa fac asta deoarece daca acum sentimentele sale s-au schimbat ma voi injosi. Si poate ca apoi o sa ma arata cu degetul. Sau o sa zica " ba iauite-o ma si pe asta. e moarta dupa mine " intelegi?
E nesimtit din fire?
Nu ..Ba chiar din contra. E genu ala de baiat finut si linistit. Dar are toane de la un timp. Doar cu mine. E schimbat. Cu restul e acelasi tip!
Poate prietenii lui fac misto de el pe tema asta si el se simte prost, mai lasa-l un timp sa si de a seama ce vrea
Posibil si asta. Dar voiam un sfat sau o indrumare. cum sa fac sa stau cu el. asta era ideea.
Daca esti sigura ca te place, e posibil ca el sa fie mai timid si incearca sa isi ascunda sentimentele.
Sau poate ca, stie ca tu il placi si si-a pierdut interesul.
Trateaza-l mai cu indiferenta si fa-l putin gelos (dar nu exagera).
Daca intr-adevar te place, te va baga el primul in seama.
Daca nu, mergi mai departe pentru ca nu te merita.
Bafta!
Probabil ca se simte rusinat sa isi arate sentimentele in fata prietenilor.El stie ca si tie iti place de el? Daca da, atunci e posibil sa se simta rusinat si sa nu stie cum sa reactioneze. Daca nu, probabil nu vrea sa isi arate sentimentele si le tine in interior.
Orice e posibil dar refuz sa cred ca nu pot sta cu el... vreau sa obtin asta dar nu stiu cum
Incearca sa vorbesti cu el.Comunicarea le rezolva pe toate, ca si timpul.Ia-l de o parte si explica-i ce simti pentru el si clarificati situatia. Daca vezi ca nu e prea sigur sau reactioneaza ciudat dar ca si cum ar fi nesigur pe ce sa faca si ce simte, acorda-i putin timp de gandire. Daca insa nu face nimic si se comporta distant in continuare ar trebui sa iti iei gandul de la el.
Succes. Sper sa functioneze.
Proabil ca... chiar nu te mai place. ori asta, ori ii e rusine cu tine in fata prietenilos sai... Majoritatea baietilor sunt ciudat in privinta asta, din pacate
Probabil, dar eu vreau sa fac tot posibilul sa ma bag cu el dar nu stiu cum, o parere despre asta?
Sa mori tu! Eu nu cred ca esti prost daca iubesti dar in fine. cum spui tu desteapto!
Sa te saruti fara dragoste e ceva oribil fooo
Sincera sa fiu. Chiar exista sentimente si vorbesste frumos ca eu nu te-am jignit. si in plus aveam nevoie de un sfat nu de o jignire ca de bine de rau eu nu te-am jignit si nu te-am pus sa lasi astfel de comentarii, daca nu iti convine nu mai comenta.